Απεβίωσε ο άλλοτε Αντιπρόεδρος Του «Ιδρύματος Ωνάση» Παύλος Ιωαννίδης

Μετά λύπης ενημερωθήκαμε για τον θάνατο στα 97 του, του ευεργέτη του χωριού μας Παύλου Ιωαννίδη. Οι συγχωριανοί μου όπου και αν βρίσκονται, στο Κλεισάρι ή στην ξενιτιά, εκφράζουν εις μνήμη του απέραντο σεβασμό, καθώς υπήρξε ο πρώτος και ο μεγαλύτερος ευεργέτης του χωριού μας. Στην πιο δύσκολη περίοδο για το χωριό μας, διαμέσου του Ιδρύματος Ωνάση πρόσφερε δωρεά των 45.000 €, για την αποπεράτωση και την τσιμεντόστρωση του δρόμου που συνδέει το χωριό μας με τον κεντρικό της Πάνω Δρόπολης, καθώς και την ολοκλήρωση του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης του χωριού. Και όχι μόνο!

Όντας 82 χρονών, καθώς παραβρέθηκε στα εγκαίνια της αποπεράτωσης του δρόμου, επηρεασμένος από την θερμή υποδοχή και την εγκάρδια φιλοξενία των συγχωριανών μου, στην ομιλία του ανέφερε δακρύζοντας, ότι «άξιζε αυτή η βοήθεια για το χωριό σας».

Οι συγχωριανοί μου εκφράζουν τα πιο θερμά συλλυπητήρια προς τους οικείους, τους συνεργάτες και τους φίλους του, με την παράκληση προς τον προστάτη του Χωριού μας, τον Άγιο Νικόλαο, να προστατεύει την ψυχή του και στην ουράνια κατοικία του.

Εκ μέρους όλων των συγχωριανών μου, ο άλλοτε γραμματέας της "Αδελφότητας Κλεισαριτών" και φίλος του, Κωνσταντίνος Καραλής!

Διαβάστε ακόμη:

👉Κάντε εγγραφή στο κανάλι apenadi blogspot στο youtube για να βλέπετε πρώτοι τα βίντεο μας.

Σχόλια