Agron Shehaj: Το Δημοκρατικό Κόμμα χρειάζεται έναν πιο δημοκρατικό ηγέτη

Ο υποψήφιος για την ηγεσία του Δημοκρατικού Κόμματος, Agron Shehaj, δήλωσε κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο Ilva Now ότι το ΔΚ πρέπει να γίνει ισχυρότερο και να επιστρέψει ως κόμμα που υποστηρίζει τη δημοκρατία και την αξιοκρατία.
«Νομίζω ότι πρέπει να ενισχύσουμε το ΔΚ, υπάρχουν πολλές εξωτερικές αιτίες. Πρέπει να αυξήσουμε την υποστήριξή μας στο εκλογικό σώμα, να ενώσουμε το κόμμα και να φέρουμε πιο δυνατούς και εξειδικευμένους ανθρώπους πιο κοντά », δήλωσε ο Shehaj.

Ο υποψήφιος που διεκδικεί την ηγεσία του κόμματος είπε ότι το ΔΚ χρειάζεται έναν ηγέτη που είναι πιο δημοκρατικός και χωρίς αποκλεισμούς, ο οποίος σκέφτεται και εργάζεται για το συμφέρον των μελών του.

Μίλησε επίσης για την προσωπική του επιτυχία στις κοινοβουλευτικές εκλογές αφού έλαβε περίπου 13.000 ψήφους.
«Δεν σκόπευα να φέρω τις ψήφους που έλαβα σπίτι, αλλά ήταν για το ΔΚ. Αυτοί οι υποψήφιοι που έχουν λάβει τις περισσότερες ψήφους πρέπει να επαινούνται και να μην κρίνονται γιατί συνέβη αυτό. Αυτό είναι παράλογο και δείχνει για το πώς δεν πρέπει να κυβερνηθεί το κόμμα», είπε ο Shehaj.

Επιπλέον, είπε ότι έχει αποτελέσει αντικείμενο επιθέσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από άτομα που συνδέονται με το Δημοκρατικό Κόμμα που έχουν αντι-αμερικανική προσέγγιση μετά από τη συνάντησή του με την Πρέσβη των ΗΠΑ, Γιούρι Κιμ.

«Υπήρξε μεγάλη κριτική επειδή πολλοί Δημοκρατικοί αισθάνονται πληγωμένοι από την απόφαση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ να χαρακτηρίσει τον Μπερίσα «non-grata»και είναι κατανοητό», δήλωσε ο Shehaj. «Αλλά από την άλλη πλευρά, υπήρξαν επιθέσεις από ανθρώπους που εργάζονταν για το ΔΚ που εκμεταλλεύτηκαν αυτήν την δυσαρέσκεια και εργάζονται πρόσφατα σε μια εντελώς αντι-αμερικανική προσέγγιση», δήλωσε ο Shehaj στο Ilva Now.

Διαβάστε ακόμη:

👉Κάντε εγγραφή στο κανάλι apenadi blogspot στο youtube για να βλέπετε πρώτοι τα βίντεο μας.

Σχόλια