«Τίποτα προσωπικό με τον Μπάσα, αλλά δεν μπορεί να φέρει τη νίκη στο Δημοκρατικό Κόμμα»

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου νωρίτερα σήμερα, ο υποψήφιος για την ηγεσία του Δημοκρατικού Κόμματος, Αγκρον Σεχαϊ, ισχυρίστηκε ότι η σημερινή ηγεσία του κόμματος, δεν μπορεί να φέρει τη νίκη στο ΔΚ, γιατί σύμφωνα με τον ίδιο, η ηγεσία προσπαθεί να παρουσιάσει την ήττα ως κάτι φυσιολογικό για το οποίο δεν πρέπει να υπάρξει προβληματισμός.

Ο Σεχαϊ υποστήριξε ότι ένας από τους λόγους που τον οδήγησαν να διεκδικήσει την ηγεσία του Δημοκρατικού Κόμματος ήταν η πεποίθησή του ότι μετά τις τελευταίες εκλογές, ο Λουλζίμ Μπάσα δεν μπορεί να φέρει τη νίκη στο Δημοκρατικό Κόμμα
«Την 13η, Ιούνίου ,τα μέλη του ΔΚ θα πρέπει να αποφασίσουν εάν θέλουν να χάσουν και πάλι ή όχι. Απαιτείται μια εμπεριστατωμένη και άμεση μεταρρύθμιση. Το να είσαι πρόεδρος του κόμματος, δεν πρέπει να είναι απλώς προνόμιο, αλλά και ευθύνη. Θα προτείνω αλλαγές στο καταστατικό, ώστε ο ηγέτης να μην μπορεί να επανεκλεγεί εάν χάσει τις εκλογές », δήλωσε ο Σεχαϊ.

Σύμφωνα με τον Σεχαϊ, ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα στο Δημοκρατικό Κόμμα αυτή τη στιγμή είναι η έλλειψη αξιοκρατίας, γι 'αυτό και για να κερδίσει τις εκλογές το ΔΚ πρέπει να υποβληθεί σε μεταρρυθμίσεις και να είναι ανοιχτό στους νέους καθώς και στα παλαιότερα μέλη.
"Τα μέλη πρέπει να είναι αυτά που αποφασίζουν για τη σταδιοδρομία των δομών και των ηγετών του κόμματος", δήλωσε ο Σεχαϊ.

Όταν ρωτήθηκε αν θα παραμείνει μέλος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΔΚ, εάν ο Λουλζίμ Μπασά επανεκλεγεί ως αρχηγός του κόμματος, ο Σέχαι δήλωσε ότι θα συνεχίσει, εάν δεν αποβληθεί.

Ο Σεχαϊ επεσήμανε ότι δεν έχει τίποτα προσωπικό με τον Μπάσα, αλλά είναι κάτι μεγαλύτερο που έχει να κάνει με τη μοίρα του κόμματος και της χώρας.
«Δεν είναι τίποτα προσωπικό, με τον Μπάσα. Δεν μου έκανε τίποτα κακό. Αλλά δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να περιμένουμε περισσότερο μετά την απώλεια των εκλογών. πρόκειται για θέμα που αφορά την τύχη του κόμματος και της Αλβανίας. Αφήνουμε στην εξουσία μια από τις πιο διεφθαρμένες κυβερνήσεις τα τελευταία 30 χρόνια », δήλωσε ο Σεχαϊ.

Διαβάστε ακόμη:

👉Ακολουθήστε μας στο twitter 

Σχόλια