Δήμος Φοινικαίων: Ημερίδα για το περιβάλλον στο Καραχάτζι

Οι CSO, AJMMI-Οργανισμός Περιβάλλοντος για το Ιόνιο, Μέσων και Ενημέρωσης σε συνεργασία με το πρόγραμμα GIZ και τον δήμο Φοινικαίων, διοργάνωσαν την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου στο Καραχάτζι ημερίδα για το περιβάλλον. 

Παρόντες ήταν οι εκπρόσωποι του προγράμματος GIZ κος Ζέλα και κα Ιλκα Σέλα, εκ μέρους του AJMMI οι κ.κ. Σκελκίμ Χάϊνο και Σοφοκλής Μέξης, ο κος Βαγγέλης Τζαφέρης Γενικός Γραμματέας του δήμου Φοινικαίων, ο δημοσιογράφος κος Παναγιώτης Μπόλης, παράγοντες του χώρου και τοπικοί φορείς. Στο επίκεντρο της συζήτησης ήταν η ανεξέλεγκτη ρίψη απορριμμάτων σε διάφορα σημεία χωρίς την έγκριση του Δήμου, την ευαισθητοποίηση κατοίκων και επιχειρήσεων σε θέματα πλαστικής ρύπανσης».

Εκ μέρους του δήμου Φοινικαίων, μεταξύ των άλλων ο κος Τζαφέρης τόνισε ότι "… Η εικόνα του Δήμου τα τελευταία δύο χρόνια έχει αλλάξει ραγδαία με θετικό αντίκτυπο σε όλη την επικράτεια, μέσα από την συνεργασία του προγράμματος GIZ. Η προστασία του περιβάλλοντος και η καθαριότητα αποτελούν κοινωνικά αγαθά άμεσης προτεραιότητας για τον δήμο Φοινικαίων..."

Διαβάστε ακόμη:

Σχόλια