Όταν η εβδομάδα γίνεται μήνες (Βίντεο)

Ο βουλευτής Θεσπρωτίας της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Γιόγιακας, επέλεξε τον Αλύκο και την 12η Δεκεμβρίου, μια ημέρα που κοινότητα και το σύνολο της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας μνημονεύει και τιμά τους τέσσερεις νέους που δολοφονήθηκαν από το καθεστώς Χότζα-Αλία, για να προχωρήσει σε μια ακόμη - ανεκπλήρωτη - υπόσχεση προς τους υπερήλικες μέλη της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας.

«Να μεταφέρω ότι με τη στήριξη του πρωθυπουργού μας, Κυριάκου Μητσοτάκη, ένα αίτημα που το παλεύουμε όλοι μαζί τα τελευταία χρόνια, για τη σύνταξη των ανασφαλίστων υπερηλίκων, παίρνει σάρκα και οστά. Ψηφίζεται την επόμενη εβδομάδα στο ελληνικό κοινοβούλιο η διάταξη έτσι ώστε όλοι οι Έλληνες συμπατριώτες, που βρίσκονται εδώ, να μπορούν να παίρνουν αυτό το βοήθημα που είναι απαραίτητο», δήλωσε ο κύριος Γιόγιακας από το βήμα, κατά την ομιλία του, όπως μπορεί να ακούσει στο παρακάτω βίντεο, σε μια ημέρα που δεν προσφέρονταν για μια ακόμη υπόσχεση.

Από την 12η Δεκεμβρίου, εκτός από την επόμενη εβδομάδα, πέρασε και ο επόμενος μήνας. Κάπως έτσι η εβδομάδα γίνεται μήνες και η κοροϊδία στην πλάτη των υπερήλικων Βορειοηπειρωτών συνεχίζεται.

Διαβάστε ακόμη:

Σχόλια