Μπερίσα: Αστυνομικοί στα Τίρανα μοιράζουν κοκαΐνη

Ο αρχηγός Δημοκρατικού Κόμματος, Σαλί Μπερίσα, δηλώνει ότι ένας έμπορος ναρκωτικών έχει τοποθετηθεί επικεφαλής της δημοτικής αστυνομίας των Τιράνων.
Σε μια συνομιλία με τους απολυμένους από την εργασία, ο Μπερίσα λέει ότι αυτή η αστυνομία έχει πιαστεί να μοιράζει κοκαΐνη, αντί να παρέχει υπηρεσίες.

«Σήμερα, λόγω των διεφθαρμένων προτύπων του πρωθυπουργού, η διαφθορά εξαπλώνεται σε όλη τη διοίκηση. Το τελευταίο που απαιτείται είναι η αποτελεσματικότητα, η ικανότητα, η ακεραιότητα της ηθικής φιγούρας του εργαζόμενου. Γίνεστε μάρτυρες πώς καθημερινά αναφέρουν τα ΜΜΕ για ανακύκλωση διακινητών σε σημαντικές θέσεις, διεφθαρμένων σε διάφορες θέσεις. Η δικαιοσύνη έχει σχεδόν παραλύσει. Το κόμμα βρίσκεται στην εξουσία εδώ και 3 χρόνια και δεν έχει εφαρμόσει, τιμωρήσει ούτε το ήμισυ σε 3 χρόνια από ό,τι τιμώρησε η ειδική ομάδα για την καταπολέμηση της διαφθοράς τον πρώτο χρόνο της ζωής του, το 2007.
Αυτή η ταξική πολιτική που ακολουθήθηκε απέναντί ​​σας, τον ταξικό ηγέτη, ήταν ένα τραύμα όχι μόνο για εσάς, αλλά για ολόκληρη την αλβανική κοινωνία, που de facto κάνει μια διοίκηση που κυριαρχείται από ανεύθυνους ανθρώπους.
Ας πάρω όμως ένα παράδειγμα. Επικεφαλής της δημοτικής αστυνομίας Τιράνων τοποθετείται έμπορος ναρκωτικών. Συνεχώς αυτοί οι αστυνομικοί πιάνονται να διανέμουν κοκαΐνη, αντί να παρέχουν υπηρεσίες. Δεν υπάρχει κανένα πρότυπο εργασίας για αυτούς. Σε έναν στρατό 190 χιλιάδων υπαλλήλων, σχεδόν 3 φορές περισσότεροι από το 2013 πληρώνονται από τους Αλβανούς φορολογούμενους», σημείωσε ο αρχηγός της αλβανικής αντιπολίτευσης.

Σχετικές Δημοσιεύσεις

Σχόλια