Μπερίσα από Αργυρόκαστρο: Θα συντρίψουμε το καθεστώς Ράμα

Από το Αργυρόκαστρο, όπου συμμετείχε στην 32η επέτειο από την ίδρυση του τμήματος του ΔΚ, ο Μπερίσα είπε ότι το Δημοκρατικό Κόμμα θα ακολουθήσει κάθε συνταγματική διαδικασία και θα συντρίψει αυτό το καθεστώς, ενώ, επανέλαβε ότι οι δημοκράτες δεν θα εγκαταλείψουν τις τοπικές εκλογές της 14ης Μαΐου.

«Σας προσκαλώ να κάνετε τα πάντα, ώστε αυτοί οι υποψήφιοι, που επιλέξατε με ελεύθερη ψήφο, με τη θέλησή σας, επιλέξατε με τον πιο δημοκρατικό τρόπο, αυτούς τους υποψηφίους που μας κάνουν περήφανους επειδή είναι υποψήφιοι της ελευθερίας, να κάνουν τα πάντα για τη νίκη τους.
Τους αξίζει η νίκη και θα νικήσουν. Οι εκλογές, οι ψήφοι είναι ο βασικός πυλώνας της επανάστασής μας. Όσοι πιστεύουν ότι η επανάσταση είναι μόνο αγώνας, δεν έχουν ιδέα για δημοκρατική επανάσταση.

Δεν θα εγκαταλείψουμε τις εκλογές. Η δύναμή μας θα συντρίψει αυτό το καθεστώς. Θα ακολουθήσουμε όμως κάθε συνταγματική διαδικασία. Δεν θα βγούμε από τις εκλογές, θα κερδίσουμε τους δήμους!
Θα σφίξουμε τη θηλιά στο λαιμό του Έντι Ράμα, όπως του αξίζει! Βιώνουμε έναν τρόμο αυτού που είναι γνωστό ως τυραννία του σχετικισμού», δήλωσε ο Μπερίσα.

Διαβάστε ακόμη




Σχόλια