Συνεχίζεται η απόσυρση υποψηφίων του Alibeaj

Το στρατόπεδο του Alibeaj συρρικνώνεται ολοένα και περισσότερο, καθώς οι υποψήφιοι που ανακοίνωσε στην κούρσα για τη δημαρχία στις 14 Μαΐου αποσύρονται σχεδόν κάθε μέρα ένας προς έναν.
Πρόσφατα, ο υποψήφιος για τον Δήμο της Κρούγια, Sabah Sheta, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την κούρσα. Σε ανάρτησή του, ο Sheta γράφει ότι αποφάσισε να μην γίνει μέρος της πολιτικής φάρσας που τελικά χρησιμεύει για να διχάσει τους δημοκράτες.

«Σκέφτηκα αυτές τις μέρες και αποφάσισα να μην γίνω μέρος καμίας πολιτικής φάρσας, να μην υπηρετήσω τον διχασμό των δημοκρατών και των πολιτών μου, εκείνων που μας σεβάστηκαν ως πολιτική δύναμη και μας ψήφισαν μαζικά στις 25 Απριλίου 2021. Αυτό είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο αποφάσισα να αποχωρήσω από την υποψηφιότητα για τον Δήμο της Kruja στο όνομα του DP. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα φύγω από το πεδίο της μάχης!», γράφει ο Sheta.

Πριν από δύο ημέρες, η μεγαλύτερη απόσυρση από την κούρσα για το Alibeaj ήρθε από την πόλη της Κορυτσάς, όπου ο υποψήφιος δήμαρχος Gjergji Gjata αποχώρησε μαζί με τα 40 ονόματα για το Δημοτικό Συμβούλιο. Ενώ, υπήρξαν αποχωρήσεις υποψηφίων δημάρχων σε 4 ακόμη δήμους.

Διαβάστε ακόμη

Σχόλια