Μέτα: Ο λαός στις 14 Μάϊου θα ανατρέψει το καθεστώς

Ο Πρόεδρος του Κόμματος της Ελευθερίας, Ιλίρ Μέτα, σε δήλωσή του στη συνάντηση με την Εθνική Διοικούσα Επιτροπή του ΚΕ, δήλωσε ότι στις 14 Μαΐου θα ξεκινήσει η μεγάλη αλλαγή στην Αλβανία.
Ο Μέτα είπε ότι σήμερα το καθεστώς κρυφακούει τα κοινωνικά δίκτυα των πολιτών και την ιδιωτική τους ζωή. Ο Μέτα είπε επίσης ότι στις 14 Μαΐου ο λαός θα ανατρέψει αυτό το καθεστώς.

«Είναι η πιο αποφασιστική εκλογική εκστρατεία στα τριάντα χρόνια που ακολούθησαν της αλβανικής μεταπολίτευσης. Το καθεστώς έχει όλους τους δήμους της Αλβανίας και το 100% των δημοτικών συμβουλίων. Δεν υπάρχει ούτε στην Αφρική χώρα που να μην υπάρχει σύμβουλος της αντιπολίτευσης. Σήμερα, αυτό το αυταρχικό καθεστώς έχει τον έλεγχο της κυβέρνησης και όλων των δήμων.
Αλλά μερικές εβδομάδες ακόμα. Στις 14 Μαΐου, η μεγάλη αλλαγή συνεχίζεται. Όλη η πυραμίδα θα πέσει σαν ζάχαρη στο νερό. Ο λαός της Αλβανίας θα τιμωρήσει την αλαζονεία με τον πιο άξιο τρόπο και θα δείξει στους εκπροσώπους του καθεστώτος ότι παρενοχλούν τους πολίτες τόσο στα κοινωνικά δίκτυα όσο και στην ιδιωτική ζωή. Σε όλες τις κυβερνήσεις μετά τη δεκαετία του '90, υπήρχε πολύ υψηλότερο επίπεδο ατομικής ελευθερίας
», ανέφερε ο Μέτα.

Διαβάστε ακόμη

Σχόλια