Μέτα: Με κοινούς υποψηφίους οι αντιπολίτευση στις τοπικές εκλογές

Ο πρόεδρος του Κόμματος της Ελευθερίας, Ιλίρ Μέτα, είπε ότι η αντιπολίτευση πρέπει να παρουσιάσει κοινούς υποψηφίους σε όλους τους δήμους παναλβανικά, για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.
Σε δήλωσή του στον Τύπο, ο Μέτα δήλωσε ότι αυτή θα ήταν η καλύτερη επιλογή για την αντιπολίτευση, υπό τις παρούσες συνθήκες όπου η χώρα ουσιαστικά κυβερνάται από τη μαφία.

«Ναί. Η αντιπολίτευση πρέπει να περάσει από όλη την Αλβανία με έναν κατάλογο κοινών υποψηφίων. Αυτή είναι η καλύτερη επιλογή για την παρούσα κατάσταση, γιατί βρισκόμαστε σε συνθήκες μαφιόζικου κράτους. Και υπό τις συνθήκες ενός μαφιόζικου κράτους, η αντιπολίτευση θα πρέπει να εμφανίζεται όσο πιο ενωμένη γίνεται, γιατί είναι προφανές ότι ακόμη και υπό άλλες συνθήκες, όσο περισσότεροι υποψήφιοι, τόσο καλύτερα θα ήταν για τους πολίτες μας. Δεν είμαστε όμως σε μια κανονική, δημοκρατική κατάσταση», τόνισε ο Μέτα.

Επιπλέον, ο Μέτα είπε ότι βασικός στόχος είναι η νίκη της αντιπολίτευσης και ότι αυτός θα είναι ο βασικός στόχος του Κόμματος της Ελευθερίας, παρά το γεγονός ότι κάθε πολιτική δύναμη έχει τις δικές της φιλοδοξίες.

Διαβάστε ακόμη:

Σχόλια