Πρώτος σταυρός στον Μπελέρη

Ο Φρέντη Μπελέρης, πέραν κάποιων συνεντεύξεων, που και αυτές εξαρτώνται από τους δεσμώτες του, δεν έχει τη δυνατότητα να κάνει προεκλογική εκστρατεία. Δεν μπορεί να κάνει περιοδείες, ομιλίες, ούτε να συμμετέχει σε πάνελ. Τον εμποδίζουν τέσσερις τοίχοι, μια διπλομανταλωμένη πόρτα και ένοπλοι φρουροί του καθεστώτος Ράμα, ο οποίος, αν δεν φοβόταν τις συνέπειες, θα τον είχε αδίστακτα σκοτώσει. Ξέρει όμως πως αυτό θα ξεπερνούσε ακόμη και τις διπλόφαρδες και πολύ ελαστικές κόκκινες γραμμές που έχουν η Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου και ο Γεραπετρίτης. Θα σηκωνόταν όλο το Εθνος στο πόδι, έμπλεο οργής που δεν θα την ικανοποιούσαν λόγια.

Την προεκλογική εκστρατεία του Φρέντη οφείλουν, λοιπόν, να την κάνουν για λογαριασμό του όλοι οι συνυποψήφιοί του στη Ν.Δ. Το προεκλογικό επιτελείο του οφείλουν να είναι αυτοί και αυτές που απαρτίζουν τη λίστα υποψηφίων του κυβερνητικού κόμματος. Πριν ζητήσουν τον δεύτερο σταυρό των πολιτών, να ζητούν στα πάνελ, στις ομιλίες, στις δηλώσεις και τις αναρτήσεις τους τον πρώτο σταυρό για τον δεσμώτη συνυποψήφιό τους. Μόνο κερδισμένοι θα βγουν οι ίδιοι και η παράταξη από μια τέτοια γενναία στάση. Πρώτος το δήλωσε δημόσια ο Γιώργος Μουρούτης και σίγουρα μέτρησε στη συνείδηση πολλών ψηφοφόρων.

Γνωρίζω πως όταν το γέρας μιας τέτοιας εκλογής είναι πολλά υποσχόμενο, πολιτικά αλλά και οικονομικά, θέλει μεγάλη ψυχή, πολιτική γενναιότητα, να καλείς να ψηφίσουν πρώτα κάποιον άλλον και μετά εσένα. Αυτό όμως επιτάσσουν το εθνικό συμφέρον, η φιλοτιμία του Ελληνικού Τρόπου και ιδεολογικοί λόγοι, που τουλάχιστον σε πατριώτες δεν χρειάζονται ανάλυση από την ταπεινότητά μου, όταν ένας αγωνιστής του Εθνους είναι δεσμώτης στα κάτεργα ενός βαθιά διεφθαρμένου, αδίστακτου και φιλότουρκου καθεστώτος.

Και για να μην έχετε τη στρεβλή εικόνα που πασάρει η χυδαιότητα της μηδενιστικής αριστεράς, ο Φρέντη δεν θα είχε εκλεγεί, αν δεν τον ψήφιζαν και Αλβανοί. Θύμα της διαφθοράς και ανομίας του καθεστώτος Ράμα και της κατσαπλιάδικης δικαιοσύνης του είναι και οι Αλβανοί πολίτες μη ελληνικής καταγωγής, οι οποίοι στην πλειοψηφία τους θα ήθελαν ένα σύγχρονο, ευνομούμενο ευρωπαϊκό κράτος και όχι τη δυστοπία στην οποία ζουν και οι οποίοι βλέπουν την κατάφωρη αδικία σε βάρος του Δημάρχου Χειμάρρας.

Ο Φρέντη Μπελέρης στην Ευρωβουλή θα είναι φωνή και της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας αλλά και των Αλβανών που επιθυμούν ευνομία, ευημερία και ένταξη της Αλβανίας στον ευρωπαϊκό πολιτικό πολιτισμό. Εάν λοιπόν αισθάνεστε και ολίγον καθήκον διεθνισμού, έχετε μεσαιοχωρίτικη προσέγγιση, τότε έχετε άλλον έναν ουσιαστικό λόγο να ψηφίσετε, υποστηρίξετε την εκλογή του Φρέντη, ο οποίος απέχει μακράν της συκοφαντικής εικόνας που προσπαθούν να του «ζωγραφίσουν» οι χρήσιμοι ηλίθιοι του Ράμα μέσα στους κόλπους της ελληνικής αριστεράς, οι οποίοι έχουν επιδοθεί σε άλλον έναν ατιμωτικό γι’ αυτούς ανθελληνικό «αγώνα», μετά τη «μικρή Μαρία του Εβρου», την υποστήριξη ανθελληνικών ψηφισμάτων και εκθέσεων, την προσπάθεια αποστέρησης κονδυλίων για τη χώρα και τη συστράτευση με τους διακινητές, τους Τούρκους και τώρα τον αλβανικό σωβινισμό.

Για δε τους ψηφοφόρους της Ν.Δ., ιδίως τον κορμό της παράταξης, τους δεξιούς, νοικοκυραίους, πατριώτες, ό,τι μισούν οι Απόστολοι του Μαρασμού, η εκλογή του, όσο ψηλότερα γίνεται, έχει και μια άλλη σημειολογία. Θα είναι ένα μήνυμα προς όσους εντός της Ν.Δ. υπονόμευσαν αυτή την εμβληματική υποψηφιότητα και ταυτόχρονα θα δώσουν και το ορθό παράγγελμα: ημίσεια κλίση επί δεξιά!

Φαήλος Κρανιδιώτης / newsbreak.gr

Διαβάστε ακόμη


Σχόλια

  1. Συγνώμη για το pendanti blogspot . Έχει μετατραπεί σε εργαλείο ! Ο Κρανιδιώτης ο γνωστούς , να χαίρεται και γθα λογαριασμό της Ν Δ που ο Μπελερης είναι φυλακή ! Έχουν την ευκαιρία να τον μυθοποιούν , να συσπειρώνονται με εχθρό τον Αλβανισμο και κάποιοι να αυξάνουν τις ακροδεξιές μετοχές τους διότι αν ο Μπελερης έβγαινε και μιλούσες θα ένιωθαν ντροπή Επχει πανεπιστημιακό πτυχίο Πάντειου αλλά όπως λέει και ο Π Παπαδόπουλος στην «Κ» τα ελληνικά του είναι τα φτωχά χειμαραίικα ! Αυτό όμως λέγεται απάτη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών