Ο Δούκας αρνείται να δώσει στον Ράμα την πλατεία Συντάγματος

Γράφει ο Βασίλης Σκουρής

Η κυβέρνηση σε ρόλο Πόντιου Πιλάτου για ένα θέμα που δείχνει να κακοφορμίζει!

Αρνητικός στο να παραχωρηθεί πλατεία Συντάγματος για την προεκλογική ομιλία του Έντι Ράμα είναι ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας.

Το αίτημα για παραχώρηση της κεντρικότερης πλατείας της χώρας υπεβλήθη από την αλβανική πρεσβεία στο δημαρχείο της Κοτζιά προς το τέλος της περασμένης εβδομάδας, όταν δεν δόθηκε στον πρωθυπουργό της Αλβανίας η αίθουσα στο Γαλάτσι, με τον ιδιώτη που την εκμεταλλεύεται να επικαλείται τεχνικά προβλήματα. Ο δήμαρχος Αθηναίων, σύμφωνα με πληροφορίες των «Παιχνιδιών Εξουσίας», επικοινώνησε με αρμόδιους υπουργούς, οι οποίοι είναι ήξεις- αφήξεις, αποφεύγοντας να αναλάβουν την ευθύνη για το τι πρέπει να γίνει.

Όπως είναι λογικό, ο Χάρης Δούκας δεν δίνει έγκριση να γίνει η εκδήλωση Κυριακή πρωί στην πλατεία Συντάγματος, καθώς εκ των πραγμάτων μπορεί να τεθεί θέμα ασφαλείας- και ο δήμαρχος Αθηναίων πράττει απολύτως σωστά. Η δε Αλβανική πρεσβεία φέρεται να επιμένει για το Γαλάτσι, ενώ ανοιχτό είναι και το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση σε κεντρική αίθουσα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Διαβάστε ακόμη

Σχόλια