Η Χιμάρα δεν λυγίζει! Η Χιμάρα θα ψηφίσει τον γιο της Πέτρο Γκικουρία

Το κράτος του Έντι Ράμα βρίσκεται στη Χιμάρα για να επηρεάσει με κάθε τρόπο τους δημότες της ούτως ώστε ο πολιτικός χαμαιλέοντας, Βαγγέλης Τάβος, να κερδίσει τις εκλογές της 4ης Αυγούστου. Ακόμη και ο ίδιος ο Βαγγέλης Τάβος έχει αρχίσει να εφαρμόζει τις ίδιες μεθόδους για τις οποίες κατηγόρησε την κυβέρνηση Ράμα πριν από τρία χρόνια στην περιοχή της Δρόπολης και του Αργυροκάστρου.
Μια από αυτές είναι η εισαγωγή ψηφοφόρων από τη Δρόπολη στη Χιμάρα, την οποία κατήγγειλε πριν από λίγες ημέρες η ΟΜΟΝΟΙΑ. Σήμερα κατά την επίσημη έναρξη της εκστρατείας, ο υποψήφιος της ΔΕΕΕΜ ΟΜΟΝΟΙΑ και της αλβανικής αντιπολίτευσης Πέτρος Γκικουρίας κατήγγειλε τον αντίπαλό του Βαγγέλη Τάβο στην Ειδική Εισαγγελία κατά της διαφθοράς (ΣΠΑΚ).
Σύμφωνα με το αντίγραφο της αναφοράς, που σας παρουσιάζουμε, η καταγγελία είναι κατά του Βαγγέλη Τάβου, αλλά και πολλών άλλων μελών της οικογένειάς του, που πρόσφατα μετακόμισαν στο χωριό Μπόρσι, του Δήμου Χιμάρας. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για τους Grigor Tavo, Harrallamb Tavo και Pavllo Tavo, καθώς και ο πρώην δήμαρχος Δροπολης με την οικογένεια του. Ahilea Kristofor Decka, Eli Vasil Decka, Eli Taqi Decka, Kristina Ahilea Decka. Μέρος της λίστας είναι και οι πολίτες Redjan Gjini, Eftalia Gjini, Nisli Gjini, Mustafa Gjini, Fatbardha Gjini, Bleona Gjini.
«Τα ονόματα που προστέθηκαν στη λίστα του χωριού Μπόρσι και κατάγονται από τη Δρόπολη και το Αργυρόκαστρο είναι φίλοι και μέλη της οικογένειας του υποψηφίου Βαγγέλη Τάβου και προστέθηκαν σε αυτή τη λίστα με στόχο να βρουν δουλειά, να διευθύνουν τον Δήμο Χιμάρας και να επωφεληθούν από χάρες και περιουσίες. Αυτοί οι χειρισμοί με τις λίστες όχι μόνο δεν μας ενοχλούν, αλλά μας παρακινούν ακόμη περισσότερο να τιμωρήσουμε με ψήφους τους 12χρονους κλέφτες», αναφέρει ανακοίνωση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Ο Πέτρος Γκικουρίας ζητά από τον ΣΠΑΚ να ασκήσει ποινική δίωξη για τον Βαγγέλη Τάβο και άλλους πολίτες που μεταφέρθηκαν από τη Δρόπολη στο Μπόρσι.
«Για τα εκλογικά εγκλήματα που διαπράττονται στο μέλλον και ιδιαίτερα κατά των υπαλλήλων της δημόσιας διοίκησης που εμπλέκονται σε εκστρατείες αντίθετες με το νόμο», συνεχίζει η ανακοίνωση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, προειδοποιώντας για άλλες καταγγελίες τις επόμενες ημέρες για εκλογικά εγκλήματα και κατάχρηση της δημόσιας διοίκησης.
«Η Χιμάρα δεν λυγίζει! Η Χιμάρα θα ψηφίσει τον γιο της Πέτρο Γκικουρία», καταλήγει η ανακοίνωση της οργάνωσης ΟΜΟΝΟΙΑ.

Η ειρωνεία τον πολιτικό με τον οποίο ο Έντι Ράμα θέλει να υφαρπάξει τη Χιμάρα και να συνεχίσει την κλοπή ιδιοκτησιών για τους ανθρώπους της αυλής του είναι το γεγονός ότι ο ίδιος ο Βαγγέλης Τάβος  έχει μια αναφορά στον ΣΠΑΚ που έκανε πριν από τρία χρόνια για αγορά ψήφων από ανθρώπους του Σοσιαλιστικού Κόμματος στο Αργυρόκαστρο.
Μάλιστα, τότε, ο Τάβος φώναζε δυνατά ότι μια ψήφος έφτασε τα 500 ευρώ για τους υποψήφιους του Σοσιαλιστικού Κόμματος. Κατηγόρησε επίσης τον Ράμα και τον υπουργό Εσωτερικών Blendi Çuçi ότι έκλεισαν τα σύνορα με την Ελλάδα, πρόσχημα την πανδημία, για να εμποδίσουν τους ψηφοφόρους του στη Δρόπολη και ολόκληρη την Περιφέρεια Αργυροκάστρου. Σήμερα, στην αγκαλιά του Έντι Ράμα, ο Τάβος κάνει τα ίδια πράγματα που ο ίδιος κατήγγειλε εναντίον της κυβέρνησης Ράμα πριν από 3 χρόνια. 

Διαβάστε ακόμη

Σχόλια