Προεκλογικές συναντήσεις Γκικουρία σε Δρυμάδες, Νιβίτσα και Λιβάδι

To πρώτο χωριό που επισκέφθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Χιμάρας, Πέτρος Γκικουρίας, στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας ήταν οι Δρυμάδες.
Όπως ο ίδιος δήλωσε: «Είναι το χωριό στο οποίο γεννήθηκα εγώ και οι πρόγονοί μου. Δυστυχώς αναγκάστηκα να το εγκαταλείψω ως παιδί λόγω του καθεστώτος Χότζα και στη συνέχεια ως νέος επειδή δεν υπήρχαν ευκαιρίες. Σήμερα χάρη στην ομορφιά του τόπου και στην αξιοσύνη των κατοίκων του οι Δρυμάδες και συνολικά ο Δήμος Χειμάρρας μπορεί να γίνει το πιο αναπτυγμένο κομμάτι της ευρύτερης περιοχής. Ώστε τα παιδιά μας να παραμείνουν στον τόπο τους και να προκόψουν. Στις 4 Αυγούστου ψηφίζουμε για την επόμενη ημέρα του Δήμου Χειμάρρας και για την επόμενη δεκαετία.»
Επόμενος σταθμός ήταν το χωριό Νιβίτσας, με τον ίδιο να δηλώνει: «Στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας για τον Δήμο Χειμάρρας  επισκέφθηκα τη Νίβιτσα. Είχαμε μια εποικοδομητική συζήτηση. Άκουσα με προσοχή όσους πήραν το λόγο και μου μίλησαν με αγωνία για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τις αγωνίες τους για το μέλλον. Είναι αδιανόητο το 2024 να υπάρχουν χωριά που μένουν χωρίς νερό. Είναι αδιανόητο επίσης να μένει άλυτο το περιουσιακό ζήτημα για τους κατοίκους.
Διαβεβαίωσα τους πολίτες, ότι με εμένα στο τιμόνι του Δήμου από την Νιβίτσα μέχρι την Παλάσα θα έχουν έναν σύμμαχο που θα τους νοιάζεται και θα τους φροντίζει. Ευχαριστώ για την υποστήριξη, για την εμπιστοσύνη. 
Συνεχίζουμε για την επόμενη ημέρα στον Δήμο Χειμάρρας, που θα έρθει με τη συμμετοχή και τη νίκη στις 4 Αυγούστου».
Συνεχίζοντας την προεκλογική του εκστρατεία για τον Δήμο Χειμάρρας  επισκέφθηκε το Λιβάδι, όπου υπάρχει μια από τις ομορφότερες παραλίες της Μεσογείου. «Είχα μια πολύ καλή συζήτηση με τους κατοίκους. Μου είπαν ότι έχει παραβιαστεί η νομοθεσία για τον δημόσιο χώρο στην παραλία και ότι τα beach bars αναπτύσσονται άναρχα αγνοώντας τους τοπικούς επιχειρηματίες. Τους απάντησα ότι πρέπει να διαφυλάξουμε την παραλία, που είναι το κόσμημα του Ιονίου Πελάγους σε συνεργασία με τους τοπικούς επιχειρηματίες, ώστε η ανάπτυξη να είναι βιώσιμη. Μου ανέφεραν ακόμη ζητήματα που έχουν να κάνουν με τις άδειες ανοικοδόμησης τη διαχείριση των απορριμμάτων. Προβλήματα που υπάρχουν και σε άλλες περιοχές του Δήμου. 
Διαβεβαίωσα τους πολίτες, ότι με εμένα στο τιμόνι του Δήμου θα έχουν έναν σύμμαχο που θα τους νοιάζεται και θα τους φροντίζει. Ευχαριστώ για την υποστήριξη, για την εμπιστοσύνη.
Συνεχίζουμε για την επόμενη ημέρα στον Δήμο Χειμάρρας, που θα έρθει με τη συμμετοχή και τη νίκη στις 4 Αυγούστου», ανέφερε ο Πέτρος Γκικουρίας.

Διαβάστε ακόμη

Σχόλια