Πλήθος Χιμαραίων στις προεκλογικές συγκεντρώσεις του Πέτρου Γκικουρία

Την Τετάρτη 17 Ιουλίου από την καρδιά του Δήμου, από τη Χιμάρα Πάνω, ξεκίνησε την προεκλογική εκστρατεία ο υποψήφιος της ΔΕΕΕΜ ΟΜΟΝΟΙΑ και του συνδυασμού της αντιπολίτευσης, Πέτρος Γκικουρία. Είναι ιστορικές ημέρες για τους Χειμαρριώτες σε όλο τον κόσμο, καθώς ο Φρέντης Μπελέρης ανέλαβε καθήκοντα στην Ευρωβουλή!
Η Χιμάρα μας απέκτησε Ευρωβουλευτή! Ήρθε η ώρα στις 4 του Αυγούστου να αποκτήσει και Δήμαρχο!
Ο Πέτρος Γκικουρίας ευχαρίστησε τους πολίτες που παραβρέθηκαν από όλα τα χωριά του Δήμου ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμά. Σε μια περίοδο δύσκολη, ειδικά για όσους ασχολούνται με τον τουρισμό, προσήλθαν μαζικά, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα για την επόμενη ημέρα που ξημερώνει στον Δήμο Χιμάρας.

Ο Πέτρος Γκικουρίας ανέφερε ότι «Στην πρώτη μας συγκέντρωση είχα την ευκαιρία να παρουσιάσω συνοπτικά το όραμα και το πρόγραμμα της επόμενης ημέρας για τον Δήμο Χειμάρρας.
Είναι το πρόγραμμα του Φρέντη Μπελέρη, το οποίο προέκυψε από έναν ευρύτατο κοινωνικό διάλογο, χωριό- χωριό, με ειδικούς επιστήμονες και θεματικές ομάδες και το οποίο υπερψηφίστηκε τον Μάιο του 2023.
Ένα πρόγραμμα με 5 μεγάλα βήματα, 5 άξονες δράσεων που θα αλλάξουν τα πάντα προς το καλύτερο.
Ένα πρόγραμμα όχι μόνο για αυτή τη θητεία, που ήδη έχει χαθεί η μισή, αλλά για την επόμενη δεκαετία.
1. Προώθηση της επίλυσης του περιουσιακού στους ανώτερους ευρωπαικούς φορείς, απόδοση και αξιοποίηση της περιουσίας όλων των συμπολιτών μας. Άμεσα- δίκαια και πραγματικά, όχι όπως πάει να το κάνει το Σοσιαλιστικό Κόμμα 
2. Η ανασυγκρότηση του Δήμου και των υπηρεσιών του, ώστε να χρηματοδοτήσουμε έργα και να εξυπηρετούνται οι πολίτες
3. Κοινωνική Πολιτική για όλους με προτεραιότητα τους ηλικιωμένους, αλλά και τα παιδιά μας, η επόμενη μέρα της Χιμάρας
4. Ποιότητα Ζωής και υποδομές με σεβασμό στο περιβάλλον, που είναι η μεγαλύτερη περιουσία μας
5. Τοπική ανάπτυξη για όλους και για τους επιχειρηματίες και για τους αγρότες και κυρίως για τους νέους, ώστε να μείνουν στον τόπο. 
Για την εφαρμογή αυτού του προγράμματος ζητώ τη ενεργό συμμετοχή και τη δημοκρατική εντολή των πολιτών στις 4 Αυγούστου. 
Τις επόμενες ημέρες σκοπεύω να πάω σε όλα τα χωριά του Δήμου για να ακούσω τα πρέπει και τα θέλω των δημοτών και να μιλήσω με όσο το δυνατόν περισσότερους συμπολίτες μας.
Με τη δύναμη των πολιτών συνεχίζουμε για την επόμενη ημέρα της Χειμάρρας»!
Και συνέχισε λέγοντας πως «Πριν λίγες ημέρες, όταν έμαθα ότι προκηρύχθηκαν εκλογές για 4 Αυγούστου πήρα την απόφαση να κάνω ένα βήμα μπροστά, να θέσω υποψηφιότητά για Δήμαρχος Χειμάρρας και να ζητήσω από τα πολιτικά κόμματα, από τους συλλόγους και από κάθε έναν συμπολίτη να στηρίξει αυτή την υποψηφιότητα για να προχωρήσουμε στην επόμενη ημέρα. Έκτοτε πολλοί και πολλές ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μου. 
Θέλω να ευχαριστήσω όλους μαζί και τον καθένα ξεχωριστά τον Βαγγέλη Ντούλε, Πρόεδρο του ΚΕΑΔ, τον Βασίλη Κάγιο Γενικό Πρόεδρο της Ομόνοιας, τον Ivi Kaso νομικό εκπρόσωπο του PD,  τον Ted Blushi Γενικό Γραμματέα του PL, τον γιο του Ευρωβουλευτή μας Πέτρο Μπελέρη, τον Νέστορα Βαρφη Αντιπρόεδρο Ομόνοιας Χιμαρας,  την Αφροδίτη Δημογιάννη Πρόεδρο PD παραρτήματος Χειμάρρας,  τους δημοτικούς συμβούλους Μιλτιάδη Πρίφτη και  Miltiadhis Priftis και Thelleza Kokaveshi, τον Harallambos Brigos, μέλος Ομόνοιας, που μίλησαν με θερμά λόγια για την υποψηφιότητά μου και τον Marin Sulis γραμματέα Ομόνοιας Χιμάρας, επιπλέον για την παρουσίαση της εκδήλωσης. 
Θέλω να ευχαριστήσω και τους συμπολίτες από κάθε χωριό που βρέθηκαν την Τετάρτη στη Χειμάρρα Πάνω, αλλά και τους Χειμαρριώτες από όλο τον κόσμο ανεξαρτήτως καταγωγής, θρησκεύματος ή πολιτικής προέλευσης στέλνουν τη στήριξή τους.
Με τη δύναμη της ενότητας προχωράμε στην επόμενη ημέρα για τον Δήμο Χειμάρρας»

Διαβάστε ακόμη

Σχόλια