Ο Κοκδήμα συνεχίζει το "έργο" του...





Ως πολύ καλός γνώστης της επικοινωνίας και των βρώμικων μεθόδων της συνέχισε ο Κοκδήμα με μια ανάρτηση στο fb που είναι εμφανές πως δεν θα μπορούσε να περιγράφει την αλήθεια.




Λέει λοιπόν για την συνάντηση με τον Πύρρο Δήμα:


«Εξήγησα στον Πύρρο την άποψη της αλβανικής κυβέρνησης για τη συγχώνευση της Χιμάρας με το Βρανίστι,ποια είναι τα οφέλη από τη συγχώνευση αυτή και της αλλαγές στο έδαφός της, στη σύνθεση του πληθυσμού, την οικονομία, για τη δομή και τα πρότυπα του νέου δημαρχείου κτλ..


Επίσης εξήγησα ότι ο Ντούλε και Μπολάνο έχουν αντιταχθεί και διαφωνούν στην ένωση με το Βρανίστι για κομματικά καιπολιτικά συμφέροντα.


Ο Πύρρος μου είπε πως ήταν αρκετές μέρες στην Χιμάρα, είχε έρθει με μια αρνητική ιδέα για τη μεταρρύθμιση, αλλά αφού συζήτησε με ανθρώπους και μίλησε μαζί, τώρα δημιούργησε εντελώς άλλη εικόνα.


Συμφωνήσαμε να συνεργαστούμε για την εδαφική μεταρρύθμιση επειδή εξυπηρετεί το μέλλον της Χιμάρας. Μου είπε ευθέως ότι το σχέδιο σας είναι καλό και θα μιλήσει με τις ελληνικές αρχές μόλις επιστρέψει στην Ελλάδα»


Αργά το βράδυ ήρθε και μια ανάρτηση από τον Πύρρο Δήμα:


"Στη Χιμάρα ήμουν το Σαββατοκύριακο και συναντήθηκα με τον δήμαρχο Γιώργο Γκόρο και τον βουλευτή της Αλβανικής Βουλής Κοκδήμα. Μιλήσαμε και για την καινούργια διοικητική διαίρεση που προωθεί το αλβανικό κράτος και ξεκαθάρισα πως δεν μας βρίσκει σύμφωνους. Επανέλλαβα πως για εμας τους βορειοηπειρώτες αυτό που θα ψηφιστεί τελικά, είναι απαραδεκτο και ενάντια σε κάθε έννοια διεθνούς δικαίου."


Αυτό που έρχεται ως πρώτο συμπέρασμα και αφορά τον Δήμα είναι πως πρέπει να προσέχουμε με ποιον φωτογραφιζόμαστε και ως δεύτερο συμπέρασμα, που μας αφορά όλους, είναι πως το παιχνίδι "παίζεται" σε όλα τα επίπεδα.


Σε προηγούμενο άρθρο μας σημειώθηκε πως αυτό που επιχειρείται εναντίων της ΕΕΜ είναι ιστορικό γεγονός που πρέπει να μας βρει ενωμένους και σε εγρήγορση.









Σχόλια