Ανακοίνωση ΚΕΑΔ για τα σημερινά γεγονότα στη Χιμάρα


«Καταδικάζουμε με δριμύ τρόπο τα σημερινά  επεισόδια βίας που  προκλήθηκαν σε βάρος των κατοίκων της Χειμάρρας. Κατ΄ επανάληψη και συστηματικά, η Δημοτική Αρχή, ο ίδιος ο  Γκόρο, που  αναδείχθηκε  Δήμαρχος  με κλεμμένες ψήφους, με την ευλογία του Πρωθυπουργό   Ράμα,  φέρουν τους κατοίκους της Χειμάρρας ενώπιον τετελεσμένων γεγονότων, της παράνομης αλλοίωσης  ιδιοκτησιακών τους  δικαιωμάτων, και της καταχρηστικής εκμετάλλευσης των περιουσιών τους.

Αντιμέτωπος με την κοινότητα των Χειμαρριωτών, σε συνάντηση που ο ίδιος είχε καλέσει, στερούμενος επιχειρημάτων, λογικής και νομιμότητας, ο κ. Γκόρο δεν δίστασε να ασκήσει βία μέσω ύποπτων τύπων, που επωφελούνται από την καταχρηστική του πολιτική στο Δήμo.

Η έκκληση μας απευθύνεται και πάλι στον Πρωθυπουργό, να εγκαταλείψει οριστικά τα παράνομα σχέδια και πρακτικές σε βάρος της κοινότητας των Χειμαρριωτών και ταυτόχρονα, κάνουμε έκκληση στις διπλωματικές αντιπροσωπείες των ευρω-ατλαντιστών εταίρων μας  να στρέψουν έμπρακτα την προσοχή τους στην επιδεινωμένη κατάσταση, λόγω της  κυβερνητικής πολιτικής, στο Δήμο Χειμάρρας».

Σχόλια

  1. Ρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση;

    Γιατί μας γλεντάνε έτσι οι Αλβανοί;

    Η απογραφή της Ομόνοιας έβγαλε 300.000 Έλληνες δηλαδή το 10%
    Και δεν μπορούν να πουν ούτε κουβέντα;

    Τι παίζει ρε παιδιά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών