ΕΕΜΜ-ΜΕΓΚΑ: Η Ελληνική ομογένεια της Αλβανίας στο πλευρό των πληγέντων


Καθώς περνούν οι μέρες και οι συνέπειες της πρωτοφανής τραγωδίας στην Ανατολική Αττική επαυξάνονται, στις ψυχές και στις καρδιές μας των ομογενών Βορειοηπειρωτών φωλιάζει  ο πόνος, η θλίψη και η συμπόνια για τους  δεκάδες αδικοχαμένος ανθρώπους που καταβρόχθισε η πύρινη λαίλαπα  και η θάλασσα ή και για τους αγνοούμενους που αναζητούνται μέσα στα αποκαΐδια της καταστροφής.

Ολόκληρη η ομογένεια στην Αλβανία είναι από την πρώτη στιγμή στο πλευρό εκείνων που ‘χάσαν τα αγαπητά τους πρόσωπα, το βιο τους και τις περιουσίες τους  και πάνω απ’ όλα προσεύχεται να βρεθούν τα παιδάκια και οι ενήλικοι που αγνοούνται από την πρώτη μέρα της καταστροφής.

Σ’ αυτές τις συνθήκες, όπως και σε άλλες παλαιότερες παρόμοιες περιπτώσεις, η Ομογένεια στην Αλβανία, σύσσωμα προσφέρεται να βοηθήσει με ότι δύναται για να απαλύνει στο ελάχιστο το αβάστακτο βάρος των ανθρώπων, των οικογενειών που πληχτήκαν σ’ αυτή την περιοχή. Σε τέτοιες δύσκολες ώρες οφείλουμε να είμαστε δίπλα ο ένας στον άλλον ως συνάνθρωποι αλλά και ως ομογενείς.

Το Κόμμα των Ελλήνων «Εθνική Ελληνική Μειονότητα για το Μέλλον» γνωρίζοντας την ευαισθησία των Βορειοηπειρωτών σε τέτοια ανθρωπιστικά θέματα , χωρίς πολιτικές σκοπιμότητες, καλεί όλους εκείνους που θέλουν να συγκεκριμενοποιήσουν υλικά ή χρηματικά τη βοήθειά τους να επικοινωνήσουν στην  τηλεφωνική γραμμή 210-4819001 του Κέντρου Logistics της Περιφέρειας Αττικής ή στους οικείους Δήμους (για είδη πρώτης ανάγκης), στο τηλέφωνο 2294 321001 του Ερυθρού Σταυρού. Λογαριασμός για την αποκατάσταση των πληγέντων είναι ανοιχτός στην Τράπεζα Πειραιώς και φέρει τον αριθμό 5186092291418 ΙΒΑΝΚ gr 200172 186000518692291418.

Θερμά συλλυπητήρια στους συγγενείς και τις οικογένειες των  πληγέντων!

Καλή δύναμη και ο Θεός μαζί τους!

Άγιοι Σαράντα 24.07.2018

Σχόλια