Η αλβανική αντιπολίτευση ετοιμάζεται να κλείσει τους δρόμους

Δεν θα υπάρξουν διαδηλώσεις μπροστά στο κοινοβούλιο κάθε φορά που θα υπάρχουν συνεδριάσεις ολομέλειας μέσα σε αυτό, αλλά στους κύριους δρόμους της χώρας. Αυτό είναι το νέο σχέδιο της αντιπολίτευσης στην Αλβανία όσον αφορά τις αντικυβερνητικές συγκεντρώσεις της.

Σύμφωνα με την αντιπολίτευση, οι συγκεντρώσεις δεν θα πραγματοποιούνται πλέον μπροστά στο Κοινοβούλιο. Αντ 'αυτού, η αντιπολίτευση αποφάσισε να πραγματοποιήσει διαδηλώσεις στους κύριους δρόμους της χώρας. Αυτές οι διαδηλώσεις θα διαρκέσουν μία ώρα.

Αυτό φαίνεται να είναι μια νέα μορφή διαμαρτυρίας ενάντια στην κυβέρνηση του σημερινού πρωθυπουργού Ράμα. Εν τω μεταξύ, οι ηγέτες της αντιπολίτευσης έχουν στείλει μηνύματα ότι οι διαμαρτυρίες θα συνεχιστούν και θα κλιμακωθούν. Από την άλλη πλευρά, η ενωμένη αντιπολίτευση ανακοίνωσε επίσης τη διεξαγωγή μιας μεγάλης διαδήλωσης στις 11 Μαΐου στις 6.30 μ.μ. μπροστά από το γραφείο του Πρωθυπουργού. Αυτή θα είναι η τέταρτη διαδήλωση που πραγματοποιείται εκεί, ενώ εννέα άλλα συγκεντρώσεις έχουν οργανωθεί μπροστά στο κοινοβούλιο με βουλευτές μέσα σε αυτό.

Έχουν περάσει σχεδόν τρεις μήνες από τότε αντιπολίτευσης στην Αλβανία αποφάσισε να ξεκινήσει μια σειρά από αντικυβερνητικές διαδηλώσεις σε μια προσπάθεια να ανατρέψει τη σημερινή σοσιαλιστική κυβέρνηση του πρωθυπουργού Έντι Ράμα, που κατηγορεί για διαφθορά, τους δεσμούς με εγκληματίες και εκλογική νοθεία. Εν τω μεταξύ, βουλευτές της αντιπολίτευσης στη χώρα παραιτήθηκαν επίσης από το κοινοβούλιο για να ασκήσουν μεγαλύτερη πίεση στο κυβερνών κόμμα

Σχόλια

  1. Αλβανική φουστανελα και αλβανικα παραμύθια

    https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=11&t=8996

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών