Η Α.Σ.Α. και ο επικεφαλής της, Ανδρέας Κούρτης, εύχεται το Άγιο Φως να φωτίσει τις ψυχές και τα πνεύματα σας

Χριστός Ανέστη!
Η Α.Σ.Α. και ο επικεφαλής της, Ανδρέας Κούρτης, εύχεται το Άγιο Φως να φωτίσει τις ψυχές και τα πνεύματα σας.
Το Άγιο Πάσχα να συμβολίσει το πέρασμα μας από το σκοτάδι στο φως. Να μην μένει πλέον η ύπαρξή μας στην αφάνεια.
Η αυτοθυσία του Ιησού να μας εμπνεύσει σε αγώνα δικαίου. Να θεμελιώσουμε την πεποίθηση ότι κανένας αγώνας δεν είναι μάταιος όταν ο σκοπός είναι δίκαιος. Να αντλήσουμε κουράγιο από τα Θεία Πάθη και να αντέξουμε στις δυσκολίες που συμβολίζουν οι γραμματείς και οι Φαρισαίοι, αφού στο τέλος θα δικαιωθούμε.
Η Ανάσταση του Ιησού να συμβολίσει την Ανάσταση του Ελληνισμού ανά την υφήλιο και της ιδιαίτερης πατρίδας μας, της Βορείου Ηπείρου.
Κυρίως όμως να διδαχθούμε από το συμβολισμό της πράξης του Ιούδα και των τριάντα αργυρίων, ότι η προδοσία και οι ποταπές, νοσηρές, κακόβουλες, μικροπρεπείς και ανέντιμες πράξεις, δεν πρέπει να μας προκαλούν ούτε έκπληξη, ούτε φόβο, καθώς είναι οι απαραίτητες αυτές πράξεις που δικαιώνουν και δοξάζουν τον υπέρ δικαίου αγώνα. Κανένας αγώνας δεν μπορεί να είναι σημαντικός αν είναι αυτονόητος, αν δεν προκαλεί διλήμματα και αν δεν έχει αντιπάλους τους γραμματείς και Φαρισαίους, δηλαδή κρατόντες εξουσία που κλονίζεται και δίπλα του έναν Ιούδα, δηλαδή μέλος της κοινότητας που εξαργυρώνει την ιδιότητα του τυφλωμένος από τη δίψα λίγης και πρόσκαιρης αξίας.
Χρόνια Πολλά!

Σχόλια