Απίστευτο περιστατικό στη Χιμάρα: Εστιάτορας σπάει το παμπριζ Ισπανών τουριστών [Βίντεο]

Πρωτοφανές περιστατικό στο Πόρτο Παλέρμο της Χιμάρας με το βίντεο να κάνει τον γύρο του διαδικτύου και να γίνεται viral.

Το τρόμο έζησε ομάδα Ισπανών τουριστών από έναν εξοργισμένο ιδιοκτήτη εστιατορίου ο οποίος σκαρφάλωσε στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου τους και το έσπασε με γροθιές ενώ το όχημα βρισκόταν εν κινήσει.
Αφού η ομάδα των τουριστών αποχώρησε από το μαγαζί ο ιδιοκτήτης Μιχάλης Κοκεδήμα ανέβηκε πάνω στο αμάξι τους.
Το αυτοκίνητο διένυσε αρκετά μέτρα μέχρι ο ιδιοκτήτης να κατέβει και αφού πρώτα είχε σπάσει με τα ίδια του τα χέρια το παρμπρίζ, πράγμα που του προκάλεσε και αιμορραγία καθώς κόπηκε από τα κρύσταλλα.
Ο οδηγός ακούγεται να να λέει στον συνοδηγό του να συνεχίσει να τραβάει βίντεο τα όσα συμβαίνουν, ενώ την ίδια στιγμή  ακούγονται και αρκετές βρισιές από τους υπόλοιπους επιβάτες για το θέαμα που αντικρίζουν.

«Εγώ δεν έκανα τίποτα για να τους επιτεθώ, προσπάθησα να τους σταματήσω, ξεκίνησαν το αυτοκίνητο, τους παρακαλούσα να σταματήσουν, αλλά δεν σταμάτησαν, όταν σταμάτησαν, πήγα στην αστυνομία» ανέφερε μεταξύ άλλων ο ιδιοκτήτης του καταστήματος που κρεμάστηκε στο καπό του αυτοκινήτου.

Τα προβλήματα για τον Μιχάλη Κοκεδήμα, μάλλον μόλις άρχισαν, καθώς μετά το συγκεκριμένο περιστατικό οι αλβανικές αρχές ερευνούν κατά πόσο το κατάστημα του λειτουργεί νόμιμα.
Ο 51χρονος ιδιοκτήτης του Εστιατορίου είναι ξάδερφος του Κότσο Κοκεδήμα, πρώην βουλευτή του κυβερνώντος Σοσιαλιστικού Κόμματος και νυν πρόεδρο του Κόμματος "ZGJIDHJA"

Από την πλευρά τους, οι Ισπανοί τουρίστες ισχυρίζονται ότι χρέωσε υπερβολικές ποσότητες ψαριών και οι τιμές του καταστήματος ήταν πολύ ακριβές και έτσι αρνήθηκαν να πληρώσουν αυτό το «εξωφρενικό πόσο» ανέφεραν.
Το περιστατικό μετά και την δημοσιοποίηση του βίντεο έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις, με τον Αλβανό Υπουργό τουρισμού να συναντάται με την οικογένεια των Ισπανών τουριστών.

Σχόλια