Διαψεύδονται τα δημοσιεύματα περί αυτοκτονίας Κατσίφα

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αργυροκάστρου με αναφορά της εξηγεί ότι " Η ποινική υπόθεση που αφορά την περίπτωση που ο πολίτης Κωσταντίνος Κατσιφάς έχασε τη ζωή του, βρίσκεται ακόμα στο στάδιο της προκαταρκτικής έρευνας και δεν έχουμε καταλήξει σε συμπεράσματα σχετικά με την επίλυση της υπόθεσης. Αυτή η ποινική υπόθεση έχει καταχωρηθεί για τα αδικήματα που προβλέπονται στα άρθρα 79/22, 278/1 και 76 του Ποινικού Κώδικα ".

Ο επικεφαλής της εισαγγελικής αρχής, ο Julian Çafka, τονίζει ότι "οποιαδήποτε πληροφορία που δημοσιεύεται στα μέσα ενημέρωσης, χωρίς αναφορά σε επίσημες πηγές, βλάπτει σοβαρά την έρευνα και δεν συμβάλλει στη δίκαιη επίλυση της υπόθεσης. Η Εισαγγελία στο Πρωτοδικείο Αργυροκάστρου διαβεβαιώνει το κοινό ότι θα διεξαγάγει την έρευνα αντικειμενικά και αμερόληπτα και θα υποβάλει δίκαιη απόφαση για αυτή την ποινική υπόθεση."

Όπως σημειώσαμε σε προηγούμενη ανάρτησή μας αναφέρθηκε στα αλβανικά μέσα μαζικής ενημέρωσης ότι ο Κωνσταντίνος Κατσιφάς δεν σκοτώθηκε από τις δυνάμεις της RENEA, αλλά αυτοκτόνησε. Τα αλβανικά ΜΜΕ επικαλέστηκαν πόρισμα των αλβανικών εισαγγελικών αρχών.

Το ερώτημα που παραμένει πλέον είναι εάν πρόκειται για μια δημοσιογραφική μπαρούφα ή επιχειρήθηκε αυτή η διαρροή από τις αλβανικές αρχές για να μετρήσουν αντιδράσεις.

Σε κάθε περίπτωση, όπως γράψαμε και στην προηγούμενη ανάρτησή μας, το σενάριο της αυτοκτονίας και μάλιστα με δυο σφαίρες σε διαφορετικό σημείο, είναι αδύνατο να αντέξει απέναντι στην κοινή λογική.

Σχόλια