Έφθασε στη Δερβιτσάνη το υγειονομικό υλικό [βίντεο]

Με το ενδιαφέρον και τον συντονισμό του Γενικού Πρόξενου της Ελλάδος στο Αργυρόκαστρο, Λάμπρου Κακίση, έφθασε σήμερα το υγειονομικό υλικό στο  Κέντρο Υγείας Δερβιτσανης, του μειονοτικού Δήμου Δρόπολης.
Όπως γράψαμε και σε χθεσινή μας ανάρτηση, το υλικό αυτό είναι μέρος αυτού που εξασφάλισε η Ανεξάρτητη Συμμαχία για την Αττική, μέσω της Περιφέρειας Αττικής, αλλά και υλικό που απέστειλε η Ένωσης Τέκνων, Συγγενών και Φίλων των Ηρώων του 1940-'41 και ο πρόεδρος της, Γιώργος Σούρλας.

Ο κύριος όγκος του υγειονομικού υλικού θα μεταφερθεί τις επόμενες ημέρες στους μειονοτικούς Δήμους Δρόπολης και Φοινικαίων, αλλά και σε Χιμάρα και Άρτα.

Ο Δήμαρχος Δροπολης, ευχαρίστησε τον αγαπητό, όπως χαρακτήρισε, φίλο σε όλους τους κατοίκους του Δήμου Δρόπολης, τον κύριο Γεώργιο Σούρλα και τον εκπρόσωπο του εθνικού κέντρου στο Αργυρόκαστρο, Λάμπρο Κακιση, εκ μέρους των Δροπολιτών.

Ο πρόεδρος της κοινότητας Δερβιτσάνης, Φίλιππος Μπόμπολης, εκ μέρους των κατοίκων του κεφαλοχωρίου της Δρόπολης, ευχαρίστησε τον κύριο Κακίση. Όπως τόνισε, είναι σημαντικό σε αυτές τις δύσκολες στιγμές να αισθάνονται πως δεν είναι μόνοι τους απέναντι στην πανδημία.

Σχόλια