Στο Δημαρχείο Δρόπολης βρέθηκε ο Πρόξενος Αργυροκάστρου

Στο Δημαρχείο, στους Γεωργουτσάτες, βρέθηκε χθες ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στο Αργυρόκαστρο, Λάμπρος Κακισης, τον οποίο υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Δροπολης, Δημήτρης Τόλης, παρουσία και του Αντιδημάρχου, Παναγιώτη Δευτου.
Ο κύριος Κακίσης παρέδωσε στο Δήμο  υπολογιστές,( Δημαρχείο, Πνευματικό Κέντρο Δερβιτσανης ,σχολεία Βουλιαρατιου και Δερβιτσανης) σχολικά μέσα και φάρμακα για δημόσια ιδρύματα, σχολεία και κέντρα υγείας .
Οι υπολογιστές και τα σχολικά μέσα εξασφαλίστηκαν χάριν της μέριμνας του γνωστού σε όλους μας, Γιώργου Σούρλα, Πρόεδρος της Ένωσης Συγγενών, Φίλων και Τέκνων των Αγωνιστών του Έπους '40-41.
Ο Δήμαρχος Δροπολης, ευχαρίστησε το Γενικό Πρόξενο, για το ενδιαφέρον του και τις βοήθειες που μετέφερε. Παράλληλα, είχε σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία με τον κύριο Σούρλα, τον οποίο ευχαρίστησε για μια φορά ακόμη για τις βοήθειες που στέλνει στο Δήμο Δροπολης.
Οι κύριοι Τόλης και Κακισης , αντάλλαξαν απόψεις για την κατάσταση στα χωριά της Δρόπολης και του Πωγωνίου και συμφώνησαν να εντείνουν τη συνεργασία τους, με σκοπό τη συνεχή βελτίωση της υποδομής στις δημόσιες υπηρεσίες και την ενίσχυση των αναπτυξιακών προοπτικών στην περιοχή μας.

Στη συνέχεια, ο κύριος Πρόξενος, επισκέφθηκε το Πνευματικό Κέντρο Δερβιτσανης. Παρέδωσε στην Κοινότητα έναν υπολογιστή και συναντήθηκε με τους ηλικιωμένους που βρίσκονταν εκεί.
Συζήτησε μαζί τους για διάφορα θέματα και προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
Ο πρόεδρος και τα μέλη της Κοινότητας ευχαριστούν θερμά τον κύριο Σούρλα για το αμέριστο ενδιαφέρον που δείχνει όλα αυτά τα χρόνια και τον Γενικό Πρόξενο Αργυροκάστρου κύριο Λάμπρο Κακίση που βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους!

Σχόλια