Kryemadhi: Το LSI θα κερδίσει 40 έδρες


Η ηγέτης του Σοσιαλιστικού Κινήματος Ενσωμάτωσης (LSI), Monika Kryemadhi, σε συνέντευξή της στο Ilva Now ότι το κόμμα της θα κερδίσει έναν εντυπωσιακό αριθμό εδρών στο κοινοβούλιο στις προσεχείς κοινοβουλευτικές εκλογές.

Η Kryemadhi είπε ότι η αισιοδοξία της βασίζεται στην ευρεία λαϊκή δυσαρέσκεια με την κυβέρνηση και τόνισε ότι το LSI θα λάβει τουλάχιστον 40 έδρες. 

Μιλώντας για την υιοθέτηση του νέου Εκλογικού Κώδικα, μετά τις μονομερείς αλλαγές της κυβερνητικής πλειοψηφίας, η ηγέτης του LSI είπε ότι «δεν υπάρχει μηχανισμός που να αφαιρεί τη νίκη από την αντιπολίτευση» 
«Ακόμα κι αν ο ίδιος ο Taulant Balla μετρήσει τις ψήφους της αντιπολίτευσης, θα είναι αδύνατο να κερδίσει ο Ράμα. Βλέπουμε πολιτικά γυμνό Ράμα. Ελπίζει να ακούσει ότι η αντιπολίτευση δεν θα συμμετάσχει στις εκλογές », δήλωσε η Kryemadhi.

Παρ 'όλα αυτά, η πρόεδρος του LSI επέμεινε ότι η αντιπολίτευση είχε δίκιο να μποϊκοτάρει τις τοπικές εκλογές το 2019

Όσον αφορά τη διεθνή αντίδραση, η Kryemadhi είπε ότι μπορεί να αισθανθούν απογοητευμένοι από τις πολιτικές ενέργειες του πρωθυπουργού Ράμα.

Επιπλέον, η Kryemadhi είπε ότι αισθάνεται αισιόδοξη για τη νίκη στις εκλογές, επίσης από τις παιδικές και φοβισμένες αντιδράσεις που σημειώθηκαν στη συμπεριφορά του πρωθυπουργού Έντι Ράμα.

«Η μάχη της 25ης Απριλίου τελείωσε. Ο Ράμα έχει τους δικούς του σοσιαλιστές να του αντιτίθενται. Με τις προηγούμενες αλλαγές, το LSI είχε εξασφαλίσει 34 έδρες, τώρα έχουμε 40 ”, τόνισε η ηγέτης του LSI.
«Θα είναι ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα για πολλούς, όχι μόνο για τον Ιλίρ Μέτα. Το 30% των ψηφοφόρων της κυβέρνησης ψήφισε κατά στις τοπικές εκλογές. Οι μονομερείς πράξεις του Έντι Ράμα θα διπλασιάσουν τα αποτελέσματα του Σοσιαλιστικού Κινήματος Ενσωμάτωσης », πρόσθεσε η Kryemadhi.

Διαβάστε επίσης:

Σχόλια