Βουλιαράτες: Πραγματοποιήθηκε το μνημόσυνο για τον Κωνσταντίνο Κατσίφα [Βίντεο]


Πραγματοποιήθηκε σήμερα στους Βουλιαράτες Δρόπολης το μνημόσυνο για τα δυο χρόνια από τον θάνατο του Κωνσταντίνου Κατσίφα.

Οι αλβανικές αρχές αποφάσισαν και ζήτησαν από την οικογένεια να πραγματοποιηθεί σήμερα και όχι την ημέρα της δολοφονίας τους, στις 28 Οκτωβρίου, ανήμερα της Εθνικής επετείου του "ΟΧΙ", για να μην συμπέσει με τις εορτάστηκες εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στο χωριό, στο κοιμητήριο των Ελλήνων στρατιωτών πεσόντων του ελληνοιταλικού πολέμου.


Το μνημόσυνο πραγματοποιήθηκε σε συνθήκες πανδημίας και των μέτρων που έχει λάβει η αλβανική πολιτεία για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊου.
Στα αλβανικά τηλεοπτικά δίκτυα μίλησε ο γαμπρός της οικογένειας Κατσίφα, ο οποίος είπε πως η οικογένεια περιμένει εδώ και 2 χρόνια το πόρισμα της αλβανικής δικαιοσύνης για τις συνθήκες θανάτου του Κωνσταντίνου. Ζήτησε από τους δημοσιογράφους να πιέσουν και αυτοί να αποκαλυφθεί η αλήθεια και να δοθεί το βίντεο από την επιχείρηση της RENEA, ενώ, αποκάλυψε πως η οικογένεια θα προσφύγει στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια.

Διαβάστε επίσης:

Σχόλια