Αλβανία: Διώκεται η Δήμαρχος Σκόδρας ως διοργανωτής των χθεσινών επεισοδίων

Η δήμαρχος της Σκόδρας, Βλότανα Αντέμι, και άλλα 45 άτομα έχουν τεθεί υπό έρευνα από την αστυνομία. Η δήμαρχος κατηγορείται ως διοργανώτρια της χθεσινής διαδήλωσης, που οδήγησε στον βανδαλισμό των γραφείων του Σοσιαλιστικού Κόμματος

Μέσω επίσημης ανακοίνωσης, η Αστυνομία ενημερώνει ότι μεταξύ των διωκόμενων είναι 17 ανήλικοι, για καταστροφή περιουσίας, καθώς και δύο υπάλληλοι της πυροσβεστικής υπηρεσίας του Δήμου Σκόδρας, για παράβαση καθήκοντος, καθώς, σύμφωνα με την αστυνομία άργησαν να δράσουν με το ξέσπασμα της πυρκαγιά στα γραφεία του ΣΚ.

Η δήμαρχος της Σκόδρας αντέδρασε μετά την ενεργοποίηση ποινικής διαδικασίας εναντίον της ως μια εκ των διοργανωτών της χθεσινής διαμαρτυρίας.

Σύμφωνα με την Αντέμι κάθε ευθύνη για τα χθεσινά γεγονότα βαρύνει την αστυνομία. Τονίζει ότι η καθυστερημένη αντίδραση της αστυνομίας έκανε την κατάσταση να πάρει διαφορετική τροπή. Αναφερόμενη στις ποινικές διαδικασίες εναντίον της, η δήμαρχος τις περιέγραψε ως πολιτική επίθεση.

Να σημειώσουμε εδώ πως η Δήμαρχος Σκόδρας, είναι η μόνη από τους 61 Δημάρχους της χώρας που δεν εκλέχθηκαν με την κυβερνητική πλειοψηφία και ανήκουν στην αντιπολίτευση.
👉Κάντε εγγραφή στο κανάλι apenadi blogspot στο youtube για να βλέπετε πρώτοι τα βίντεο μας.
👉Ακολουθήστε μας στο facebook, κάνοντας like στη σελίδα Αγναντεύοντας για να βλέπετε πρώτοι τις δημοσιεύσεις μας
👉Ακολουθήστε μας στο twitter 

Σχόλια