Άγριες συγκρούσεις στη Σκόδρα - διαδηλωτές πυρπολούν τα γραφεία του Σοσιαλιστικού Κόμματος (vid)

Για τέταρτη ημέρα συνεχίζονται οι διαδηλώσεις και οι συγκρούσεις πολιτών, κυρίως νεαρών, με αστυνομικές δυνάμεις, ως αποτέλεσμα της δολοφονίας του 25χρονου Klodian Rasha από την αστυνομία.
Πολίτες στη Σκόδρα διαμαρτυρήθηκαν ξανά, διαδηλώνοντας στο κέντρο της πόλης, φωνάζοντας συνθήματα κατά του πρωθυπουργού Έντι Ράμα και της αστυνομίας.

Στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στα τοπικά γραφεία του κυβερνόντος Σοσιαλιστικού Κόμματος, όπου τα βανδάλισαν, έβγαλαν έξω εγγραφα και τα πυρπόλησαν.
Λίγα λεπτά αφότου οι διαδηλωτές κατέστρεψαν τις εγκαταστάσεις των κεντρικών γραφείων του ΣΚ στη Σκόδρα, σπάζοντας τις πόρτες και τα παράθυρα και βγάζοντας υλικά αντικείμενα και έγγραφα, τα οποία έκαψαν , η αστυνομία και οι δυνάμεις ταχείας επέμβασης παρενέβησαν, ρίχνοντας δακρυγόνα προς το πλήθος των διαδηλωτών.

Όλα αυτά μια μέρα μετά από άγριες συγκρούσεις και συμπλοκές στην αλβανική πρωτεύουσα, αλλά και τη δήλωση που πρωθυπουργού Ράμα πως οι διαδηλωτές είναι πληρωμένοι από την αντιπολίτευση. Μια δήλωση που έριξε λάδι στη φωτά και ενώ μια ακόμη διαμαρτυρία αναμένεται να πραγματοποιηθεί σήμερα στα Τίρανα.

👉Ακολουθήστε μας στο facebook, κάνοντας like στη σελίδα Αγναντεύοντας για να βλέπετε πρώτοι τις δημοσιεύσεις μας
👉Ακολουθήστε μας στο twitter 

Σχόλια