Ράμα: "Πληρωμένοι από αντιπολίτευση και Μέτα οι διαδηλωτές"

Ο Πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα κατηγόρησε την αντιπολίτευση και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Ιλίρ Μέτα, για τις βίαιες διαδηλώσεις που ξέσπασαν μετά τον θάνατο του Κλόντιαν Ράσα από αστυνομικό.

«Η αντιπολίτευση και ο Πρόεδρος δεν είναι μόνο οι υποκινητές, αλλά και οι διοργανωτές της βαρβαρότητας που προσβάλει τη μνήμη του Κλόντιαν, μιλούν στο όνομα της δικαιοσύνης, αλλά στην πραγματικότητα μόνο για να εξυπηρετούν τα πολιτικά τους συμφέροντα. Είναι απελπισμένοι καθώς δεν έχουν καμία ευκαιρία να επιστρέψουν στην εξουσία μέσω εκλογών », δήλωσε ο Ράμα,

Είπε ότι η αντιπολίτευση, σε συνεργασία με τον αρχηγό του κράτους, πλήρωσε τους διαδηλωτές, συμπεριλαμβανομένων των ανηλίκων, να κατακλύσουν τους δρόμους της χώρας. 

Ο επικεφαλής της εκτελεστικής εξουσίας κάλεσε τους γονείς να είναι προσεκτικοί με τα παιδιά τους, καθώς χρησιμοποιούνται από το Σοσιαλιστικό Κίνημα για Ενσωμάτωση - LSI , ενώ απευθύνει έκκληση στους πολίτες να απέχουν από πράξεις βίας σε διαφορετική περίπτωση θα αντιμετωπίσουν το νόμο και τη δύναμη του.

«Το κάλεσμά μου προς τους γονείς των ανηλίκων που εκμεταλλεύονται από το LSI είναι να σώσουν τα παιδιά τους από τα νύχια των κακών, ενώ οποιοσδήποτε άλλος θέλει να βγει στους δρόμους για να καταστρέψει και να κάψει, πρέπει να είναι σαφές ότι αυτό το παιχνίδι με το νόμο και το κράτος θα σας οδηγήσει πίσω από τα κάγκελα », προειδοποίησε ο πρωθυπουργός της Αλβανίας.
👉Κάντε εγγραφή στο κανάλι apenadi blogspot στο youtube για να βλέπετε πρώτοι τα βίντεο μας.
👉Ακολουθήστε μας στο facebook, κάνοντας like στη σελίδα Αγναντεύοντας για να βλέπετε πρώτοι τις δημοσιεύσεις μας
👉Ακολουθήστε μας στο twitter 

Σχόλια