Πρώην πρόεδρος της Αλβανίας: Ο Ράμα γίνεται υπερασπιστής των συμφερόντων της Ελλάδας

 

Οι πολιτικές αντιδράσεις, για την επέκταση των χωρικών υδάτων στα 12 μίλια στο Ιόνιο από την Ελλάδα, συνεχίζονται στην Αλβανία από διάφορα στελέχη της αντιπολίτευσης προς το πρόσωπο του πρωθυπουργού της Αλβανίας, Έντι Ράμα. Σειρά είχε ο πρώην πρόεδρος της Αλβανίας, Μπουγιάρ Νισάνι.
Ο Νισάνι λέει ότι δεν μπορεί να υπάρξει μεγαλύτερο και πιο μαύρο σκάνδαλο, καθώς τονίζει ότι ο Ράμα κάνει τον δικηγόρο του συμφέροντος του άλλου, δηλώνοντας ότι η Ελλάδα έχει το δικαίωμα να επεκτείνει τα χωρικά της ύδατα στα 12 ναυτικά μίλια στο Ιόνιο.

"Ο Πρωθυπουργός της Αλβανίας δεσμεύεται να δείξει στους Αλβανούς ότι η επέκταση του θαλάσσιου εδάφους της Ελλάδας στα 12 μίλια είναι δικαίωμα της Ελλάδας και ότι η Αλβανία δεν έχει κανένα λόγο να διαμαρτυρηθεί !!!!!
Μεγαλύτερο και πιο μαύρο σκάνδαλο, δεν μπορεί να υπάρχει!
Αυτό που είναι το συμφέρον και το δικαίωμα της Ελλάδας είναι καθήκον του πρωθυπουργού της Ελλάδας να αναδείξει και να προστατεύσει!
Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας έχει το καθήκον και την ευθύνη να προστατεύει και να αναδεικνύει το συμφέρον της Αλβανίας.
Ο Πρωθυπουργός της Αλβανίας όχι μόνο αρνείται να αναδείξει και να υπερασπιστεί το συμφέρον της Αλβανίας, αλλά ακόμη χειρότερα, γίνεται υπέρμαχος του συμφέροντος του άλλου, συμφέρον που βλάπτει σοβαρά το συμφέρον της Αλβανίας!
Η προδοσία έχει ένα όνομα!"
, αναφέρει σε ανάρτησή του ο πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας της Αλβανίας, μέλος του Δημοκρατικού Κόμματος και Υπουργός στις κυβερνήσεις Μπερίσα, Μπουγιάρ Νισάνι.
👉Κάντε εγγραφή στο κανάλι apenadi blogspot στο youtube για να βλέπετε πρώτοι τα βίντεο μας.
👉Ακολουθήστε μας στο facebook, κάνοντας like στη σελίδα Αγναντεύοντας για να βλέπετε πρώτοι τις δημοσιεύσεις μας
👉Ακολουθήστε μας στο twitter 

Σχόλια