Το Χριστουγεννιάτικο μήνυμα της Δημογεροντίας Κοινότητας Δερβιτσάνης

Αγαπητοί συγχωριανοί,
τα φετινά Χριστούγεννα δεν θυμίζουν σε εκείνα των περασμένων ετών, θα τα γιορτάσουμε με συνθήκες δύσκολες που δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ποτέ στη ζωή μας!
Η πανδημία που σαρώνει τον πλανήτη και που έφτασε μέχρι τα χωριά μας, μάς έχει κάνει να ζούμε απόμακρα από τους δικούς μας ανθρώπους που αγαπάμε.

Η καθημερινή προσπάθεια να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις της σκληρής πραγματικότητας, στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε καθημερινά εν καιρώ πανδημίας, έχει κουράσει πολλούς από εμάς, αλλά οφείλουμε να συνεχίσουμε με δύναμη και ελπίδα!

Γι΄αυτό το μήνυμα της Γέννησης του Θεανθρώπου είναι σήμερα πιο επίκαιρο από ποτέ. Με αγάπη και ασφάλεια, μας υπενθυμίζει ότι το αίσθημα της συνεισφοράς και αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπό μας, υπάρχει ακόμη και στις δύσκολες συνθήκες που ζούμε.
Αυτό μας το απέδειξε για ακόμη μία φορά ο μη κερδοσκοπικός Σύλλογος Εστία Δερόπολης ο οποίος υποστηρίξε τις γιαγιάδες και τους παππούδες που ζουν στο χώρο μας παίρνοντας την πρωτοβουλία και προσφέροντας δέματα με είδη πρώτης ανάγκης, χριστουγεννιάτικα προϊόντα, καθώς και την παραδοσιακή βασιλόπιτα. Αυτό ήταν ένα ξεχωριστό Χριστουγεννιάτικο δώρο που έδωσε στους ηλικιωμένους χαρά σε αυτές τις μοναχικές γιορτές. Ευχόμαστε στην Εστία Δερόπολης υγεία και δύναμη στο έργο τους, να βγει σύντομα η κοινότητά μας από όλη αυτή τη δύσκολη κατάσταση, και να συνεχίσει να δίνει αγάπη και ζεστασιά στους συνανθρώπους μας!

Η Δημογεροντία Κοινότητα Δερβιτσάνης εύχεται αυτά τα Χριστούγεννα, να αποτελέσουν την αφετηρία για ένα κόσμο πιο ανθρώπινο, πιο δημιουργικό και πιο ευτυχισμένο. Ευχόμαστε από καρδιάς να ζεστάνουμε με την αγάπη μας, όλους αυτούς τους συνανθρώπους μας που χρειάζονται προσοχή και φροντίδα.
Καλά Χριστούγεννα, Χρόνια Πολλά, Υγεία κι Ευτυχία στις οικογένειές σας.
👉Κάντε εγγραφή στο κανάλι apenadi blogspot στο youtube για να βλέπετε πρώτοι τα βίντεο μας.
👉Ακολουθήστε μας στο facebook, κάνοντας like στη σελίδα Αγναντεύοντας για να βλέπετε πρώτοι τις δημοσιεύσεις μας
👉Ακολουθήστε μας στο twitter 

Σχόλια