Δημοσιεύματα φέρνουν τον Τάβο στο Σοσιαλιστικό - Ο ίδιος τα διαψεύδει

Αλβανικές ιστοσελίδες έχουν ξεκινήσει μια σειρά αναφορών για μετακινήσεις στελεχών του Σοσιαλιστικού Κινήματος Ενσωμάτωσης(LSI) προς το κυβερνόν Σοσιαλιστικό Κόμμα(PS).
Αμέσως μετά την μετακίνηση του πρώην Υπουργού Δικαιοσύνης, Nasip Naço, από το LSI στο Σοσιαλιστικό, αναφορές γίνονται και για ακόμη ένα όνομα. Αυτό του Βαγγέλη Τάβου, πρώην βουλευτή στην Περιφέρεια Αργυροκάστρου, ο οποίος σύμφωνα με αυτές τις αναφορές, πρόκειται να ακολουθήσει την ίδια διαδρομή.

Ο κύριος Τάβος αρνήθηκε τις αναφορές αυτές καταγγέλλοντάς τες ως ψεύτικες ειδήσεις, καταδικάζοντας παράλληλα το χαμηλού επιπέδου παιχνίδι που παίζει ο Ράμα, με πρόθεση να διασπάσει την αντιπολίτευση.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "Standard", ο κύριος Τάβος απάντησε:
«Όχι. Ο Βαγγέλης Τάβος δεν εγκαταλείπει το LSI. Είμαι περισσότερο από ποτέ δεσμευμένος για την αποχώρηση της «Αναγεννησιακής» σέχτας που δεν εκπροσωπεί τους κοινούς Σοσιαλιστές αλλά μόνο μια ομάδα από βδέλλες που ρουφούν το αίμα των πολιτών. 
Η 25η Απριλίου είναι μια σημαντική ημερομηνία, καθώς βάζει οριστικό τέλος σε αυτήν την κακοήθη σέχτα που κατέστρεψε τους Αλβανούς, βύθισε τη χώρα στη δυστυχία, κατέλυσε τη χώρα, απομάκρυνε τη νεολαία και εμπόδισε την ένταξη της χώρας στην ευρωπαϊκή οικογένεια.»

Η μείωση του αριθμού των εδρών στην Περιφέρεια Αργυροκάστρου από 5 σε 4, σίγουρα δυσκολεύει την υπόθεση εκλογής, την ώρα μάλιστα που τα ποσοστά του LSI, τουλάχιστον σε παναλβανικό επίπεδο, φαίνεται να συμπιέζονται. Το να επανέρθει, όμως, ο κύριος Τάβος στο Σοσιαλιστικό Κόμμα, σε αυτήν την χρονική στιγμή, φαντάζει αδύνατο. Ακόμη και εάν ίδιος το ήθελε, θα ήταν δύσκολο να του δοθεί μια εκ των τριών πρώτων θέσεων στην λίστα του Σοσιαλιστικού, χωρίς να διαταραχθούν οι εσωκομματικές ισορροπίες στην Περιφέρεια Αργυροκάστρου. 
👉Κάντε εγγραφή στο κανάλι apenadi blogspot στο youtube για να βλέπετε πρώτοι τα βίντεο μας.
👉Ακολουθήστε μας στο facebook, κάνοντας like στη σελίδα Αγναντεύοντας για να βλέπετε πρώτοι τις δημοσιεύσεις μας
👉Ακολουθήστε μας στο twitter 

Σχόλια