Η συγκινητική αφιέρωση του Χρήστου Μάστορα κατά τη βράβευσή του για το βραβείο καλύτερου τραγουδιού (vid)

«Θέλω να αφιερώσω το βραβείο σε όλους του νέους από την Βόρεια Ήπειρο αλλά και σε όλους τους νέους που θέλουν να σπάσουν τους φραγμούς της μειονότητάς τους» δήλωσε ο Χρήστος Μάστορας κατά τη διάρκεια της βράβευσής του στα Mad Video Music Awards 2020.

Στα Mad Video Music Awards 2020, το βραβείο του καλύτερου τραγουδιού της χρονιάς κλήθηκε να παραδώσει ο χρυσός ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας. «Όπως καταλάβατε δεν ήρθα να πω ένα τραγούδι. Ήρθα να δώσω το βραβείο του καλύτερου τραγουδιού» ανέφερε ο ίδιος πριν δείξει τις υποψηφιότητες για αυτή την κατηγορία.

«Χαίρομαι πολύ για με τον τραγουδιστή που κέρδισε έχω ένα κοινό. Είμαστε και οι δύο ψηλοί και αδύνατοι. Του έχουμε πάντα να τον συντροφεύει το ήθος και η ευγένεια του» τόνισε ο Πύρρος Δήμας πριν ανακοινώσει τον νικητή της βραδιάς: Τον Χρήστο Μάστορα και το τραγούδι του «Δεν έχω ιδέα».

Φανερά συγκινημένος ο τραγουδιστής θυμήθηκε τη στιγμή που ο Πύρρος Δήμας σήκωσε τα απίστευτα βάρη στους Ολυμπιακούς Αγώνες και έκανε όλους του Έλληνες περήφανους. «Είσαι ο ήρωας μου» ανέφερε ο Χρήστος Μάστορας και ευχαρίστησε τους συντελεστές του τραγουδιού και τους συνεργάτες του συγκροτήματος.

«Θέλω να το αφιερώσω σε όλους του νέους από την Βόρεια Ήπειρο αλλά και σε όλους τους νέους που θέλουν να σπάσουν τους φραγμούς της μειονότητάς τους και να κάνουν κάτι σημαντικό στη ζωή τους γιατί τα όνειρα δεν έχουν ταβάνι» είπε ο ίδιος.


Σχόλια