Μπάσα: Η Τουρκία είναι ένας πολύτιμος φίλος της Αλβανίας

Ο αρχηγός του Δημοκρατικού Κόμματος, Λουλζίμ Μπάσα συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Τουρκικού Κοινοβουλίου, Μουσταφά Σεντόπ.

Μετά τη συνάντηση, ο Μπασά εξέφρασε στον τουρκικό αξιωματούχο τη βούληση να εμβαθύνει τη  συνεργασία μεταξύ των χωρών επεκτείνοντας τις οικονομικές σχέσεις που θα φέρουν ανάπτυξη και απασχόληση για τους Αλβανούς πολίτες.

«Είχα την ευχαρίστηση να συναντήσω σήμερα τον Πρόεδρο του τουρκικού κοινοβουλίου Μουσταφά Σεντόπ. Εξέφρασα την ευγνωμοσύνη μου στην Τουρκία και τον Πρόεδρο Ερντογάν για τη μεγάλη βοήθεια που έχει δώσει στη χώρα μας για την ανοικοδόμηση των σπιτιών που καταστράφηκαν από τον σεισμό και την αντιμετώπιση της πανδημίας του COVID- 19.
Η Τουρκία είναι ένας πολύτιμος φίλος της Αλβανίας και του αλβανικού λαού και ήταν μαζί μας σε σημαντικές στιγμές για τη χώρα και το έθνος μας, όπως η ένταξη στο ΝΑΤΟ, η κατασκευή της εθνικής οδού, η ανεξαρτησία του Κοσσυφοπεδίου και η εκστρατεία για την αναγνώρισή της.

Εξέφρασα τη βούλησή μου να εμβαθύνω τη συνεργασία στο μέλλον μεταξύ των χωρών μας επεκτείνοντας τις οικονομικές σχέσεις που θα φέρουν ανάπτυξη και απασχόληση για τους Αλβανούς πολίτες
», σημειώνει ο Μπάσα.

Νωρίτερα, ο Μουσταφά Σεντόπ, συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Αλβανίας, Ιλίρ Μέτα.
👉Κάντε εγγραφή στο κανάλι apenadi blogspot στο youtube για να βλέπετε πρώτοι τα βίντεο μας.
👉Ακολουθήστε μας στο facebook, κάνοντας like στη σελίδα Αγναντεύοντας για να βλέπετε πρώτοι τις δημοσιεύσεις μας
👉Ακολουθήστε μας στο twitter 

Σχόλια