Συνάντηση της Επιτροπής Συνταξιούχων Βορειοηπειρωτών με τον Πρόεδρο της Βουλής

Με παρέμβαση του πρώην βουλευτή και υπουργού, Αντώνη Φούσα, ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, Κωνσταντίνος Τασούλας, κάλεσε στο γραφείο του στη Βουλή τον αντιπρόεδρο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Γεώργιο Τζομάκα και τον πρόεδρο της Επιτροπής Συνταξιούχων Βορειοηπειρωτών, κύριο Ταμπάκο. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Τρίτη, 5 Οκτωβρίου 2021.

Σύμφωνα με την Επιτροπή, ο κύριος Τασούλας άκουσε με προσοχή την εισήγηση από πλευράς της Επιτροπής, ενώ, παράλληλα πραγματοποιήθηκε τηλεφωνική επικοινωνία του Προέδρου με τον Υπουργό Εργασίας, Κωστή Χατζηδάκη. Ο κύριος Χατζηδάκης διαβεβαίωσε ότι από την στιγμή που το έχει υποσχεθεί επανειλημμένος ο Πρωθυπουργός και η συνθήκες της οικονομίας είναι ανοδικές το πρόβλημα θα επιλυθεί σύντομα. Από πλευράς του, ο κύριος Τασούλας, υποσχέθηκε ότι θα ασκήσει την πλήρη επιρροή του για την εύρεση ταχύτερης λύσης .

Η Επιτροπή Συνταξιούχων δηλώνει ότι, όπως πια έχει γίνει γνωστό, η ΑΣΑ ανταποκρίθηκε στην απόφαση της Επιτροπής και όλων των συλλόγων, αδελφοτήτων και φορέων της Βορείου Ηπείρου, με την στήριξη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να πραγματοποιήσει μεγάλη πορεία διαμαρτυρίας στις 21-10-2021 και ότι όλες οι ενέργειες που πραγματοποιούνται συντελούν στην επίλυση του προβλήματος.

Διαβάστε ακόμη:

Σχόλια