21 Οκτωβρίου 2021: Όλοι στη μεγάλη πορεία!

Η Επιτροπή συνταξιούχων συνεχίζει με το ίδιο πάθος το έργο της, που εδώ και τρία χρόνια ξεκίνησε. Ενημερώσαμε και «συμφώνησε» όλο το πολιτικό σύστημα της χώρας για το δίκαιο αίτημά μας. Έως τώρα οι υποσχέσεις μείναν μόνο στα πρωτόκολλα της Βουλής. 
Πριν από 108 χρόνια η ΉΠΕΙΡΟΣ χωρίστηκε σε Βορέα και Νότια. Αλλαγή ταυτότητας ταλαιπωρία και σκότος. Οι συμπατριώτες μας και η κρατική μηχανή που συμπεριφέρονται σαν ΙΔΙΟΚΤΉΤΕΣ του ΧΏΡΟΥ αυτού, δεν τους ενδιαφέρει τίποτα άλλο εκτός την ψήφο μας. Παρά όλες τις προσπάθειες που κάναμε όλοι Μας συν αυτές του προέδρου της Πανηπειρωτικής, κ. Κιάμου, επί μονίμου βάση θα συναντήσουμε ή τοίχο ή κοροϊδία .

Φωνάζουν μαζί μας, σήμερα και οι ευεργέτες : Κων/νος και Βαγγ. Ζάππας, Σίνας, Ζωγράφος, Πάγγας κ.λ.π.

Κύριε Πρωθυπουργέ της Χώρας: Είναι γνωστό πια, ότι μόνο από Εσάς εξαρτάται η λύση του Εθνικού αυτού προβλήματος .

Πως μπορεί ένας Βορειοηπειρώτης να βρίσκεται στην Πατρίδα 40 χρόνια ΝΌΜΙΜΟΣ ΚΑΙ ΜΌΝΙΜΟΣ; «Κάποιος» μας πέταξε εκτός συνόρων και τώρα μας ζητάτε τα ρέστα! Δυναμικά κρατήσαμε τον Ελληνισμός μέχρι τον Λογαρά. Δεν ζητήσαμε ποτέ ελεημοσύνες παρά μόνο αυτό που μας ανήκει, κάνοντας να σταματήσει η λεηλασία στα πορτοφόλια μας.

Είμαστε εδώ όλοι μαζί, να πούμε ένα ΌΧΙ στην 40-ετία για τους Βορειοηπειρώτες, ΌΧΙ στις βεβαιώσεις για τα 50 ευρώ που παίρνουμε στην Αλβανία . (Τέλος στην κατάντια αυτή του Ελληνικού Δημοσίου ως δεκανίκι του Αλβανικού και ότι άλλο καπνίσει του οιονδήποτε υπαλλήλου του ΕΦΚΑ , γιατί αυτό λέει ο περίφημος Νόμος του συνταγματολόγου Κατρούγκαλου. Κάθε λίγο και λιγάκι θα βρισκόμαστε στην πλ. Κλαυθμώνος και σε όλες τις πόλεις, έως να δικαιωθούμε .

Συμπατριώτες. Τώρα πια εξαρτάται και από Μας η λύση. Θα επιμένουμε μέχρι που η Κυβέρνηση να κάνει το αυτονόητο. Όλοι μας στις 5 η ώρα την Πέμπτη 21-10-2021.
Συμμετέχουμε στην Πορεία Διαμαρτυρίας, γιατί κυρίως Μας αγγίζει ΗΘΙΚΆ

Δια την Επιτροπή Συνταξιούχων Β-Η. Ταμπάκος

Διαβάστε ακόμη:

Σχόλια