Αποκατάσταση του οδικού δικτύου προς «Γαλάζιο Μάτι»

Το προηγούμενο διάστημα, άρχισε να υλοποιείται η αποκατάσταση και ανακατασκευή του οδικού δικτύου στο «Γαλάζιο Μάτι», από τον κρατικό προϋπολογισμό, το οποίο έχει προγραμματιστεί να ολοκληρωθεί εντός του 2022. 

Ενός από τους πλέον τουριστικούς προορισμούς του δήμου Φοινικαίων, το καθιστά ιδιαίτερα γνωστό, το φυσικό του κάλλος, που αναβλύζει από την μέθη των κρυστάλλινων υδάτων του.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Φοινίκης, Χρήστος Κίτσος, ανέφερε «Ο Δήμος μας, είναι προικισμένος σε θέλγητρα τουριστικά, πολιτισμού και Ιστορίας, αποτελεί τουριστικό προορισμό για χιλιάδες ημεδαπούς και αλλοδαπούς τουρίστες, με ποικίλα ενδιαφέροντα και κίνητρα. Τέτοιου είδους παρεμβάσεις λειτουργούν ως καταλύτης για την ανάπτυξη και ανάδειξη της περιοχής μας ..» 

Την Τρίτη, 9 Νοεμβρίου, από νωρίς το πρωί η Υπηρεσία Καθαριότητας του δήμου Φοινικαίων σε συνεργασία με την Διεύθυνση Προστασίας και Διαχείρισης Εδάφους, Περιφέρειας Αυλώνας, προχώρησαν στον καθαρισμό, ευπρεπισμό και συντήρηση της Προστατευόμενης Περιοχής «Γαλάζιο Μάτι».

Διαβάστε ακόμη:

Σχόλια