Από θαύμα γλίτωσε ο Κυριάκος στην Αλβανία!

Η αξία ενός μεγάλου ηγέτη κρίνεται από αυτούς που έχει δίπλα του. Σε αυτό τον τομέα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποδεικνύει την ευθυκρισία του, καθώς έχει συγκεντρώσει στο πλευρό του την αφρόκρεμα των επικοινωνιολόγων, εκτός φυσικά από την μεταφυσική κάλυψη που του παρέχει αδιάκοπα ο προσωπικός του αστρολόγος αλλά και η ειδικός σε θέματα Φενγκ Σούι.
Αυτό ακριβώς το εξαιρετικό τημ, ήταν που έσωσε τον πρωθυπουργό κατά την επίσκεψή του στην Αλβανία.

Σε αντίθεση με όσα γράφονται, ο πρωθυπουργός ακύρωσε την επίσκεψή του στην Βόρειο Ήπειρο όχι επειδή τους το επέβαλε κάποιος «Ράμα», αλλά μετά από εισήγηση τον γκουρού που είχε δίπλα του. Αυτό, για να μπει ένα τέλος στην απαξιωτική συνωμοσιολογία που έχει ως σκοπό να πλήξει τις ηγετικές αρετές του πρωθυπουργού μας.
Αντίθετα, ο υπουργός εξωτερικών Νίκος Δένδιας, επέμενε να γίνει η επίσκεψη, αδιαφορώντας για τον ασύλληπτο κίνδυνο ο οποίος ελλόχευε για τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο συνδυασμός της θερμοκρασίας που ήταν 13 °C, με την αυξημένη υγρασία και τον θυελλώδη άνεμο των 3 μποφόρ που έπνεε μαστιγώνοντας τις στέγες της Χειμάρρας, θα κατέστρεφαν την δημόσια εικόνα του Κυριάκου. Για την ακρίβεια, ο συνδυασμός όλων αυτών των καιρικών παραγόντων, θα προκαλούσε ανεπανόρθωτη βλάβη στην κόμμωση του Κυριάκου Μητσοτάκη, η οποία είναι και το κύριο χαρακτηριστικό του, καθώς και πρώτιστο μέλημα των επικοινωνιολόγων του.Πολικές θερμοκρασίες 13 °C επικρατούσαν στην Χειμάρρα, καθώς και θυελλώδεις άνεμοι έντασης 3 μποφόρ

Σε αντίθεση με τον κατσαπλιά Αλέξη Τσίπρα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξοδεύει αρκετές ώρες μέχρι να επιτύχει το τέλειο χτένισμα πριν από κάθε δημόσια εμφάνιση του. Αυτό είναι και το μεγάλο μυστικό του πρωθυπουργού, που τον κάνει να μαγεύει τα πλήθη, όπως άλλωστε έγινε και στην ομιλία του στο αμερικανικό κογκρέσο.
Γι’ αυτό και οι χίλιοι Έλληνες της Βορείου Ηπείρου που είχαν συγκεντρωθεί στην Δερβιτσάνη, με δεκάδες κοπέλες να φορούν παραδοσιακές φορεσιές προκειμένου να υποδεχθούν τον Κυριάκο, δεν πρέπει να εξοργίζονται. Προέχει η εμφάνιση και κυρίως η χωρίστρα του Κυριάκου. Οι Βορειοηπειρώτες μπορούν να περιμένουν μερικά χρόνια ακόμα…

Αναδημοσίευση από την ιστοσελίδα / newsbreak.gr

Σχετικά Θέματα

👉Κάντε εγγραφή στο κανάλι apenadi blogspot στο youtube για να βλέπετε πρώτοι τα βίντεο μας.
👉Ακολουθήστε μας στο facebook, κάνοντας like στη σελίδα Αγναντεύοντας για να βλέπετε πρώτοι τις δημοσιεύσεις μας
👉Ακολουθήστε μας στο twitter 

Σχόλια