Αν όχι το παρόν, τότε σίγουρα το μέλλον

Η φωτογραφία που αναρτήσαμε παρακάτω δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένας "αθώος" σημαιοστολισμός σε ένα εστιατόριο που λειτουργεί στο χώρο της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας, με αφορμή τον εορτασμό του Σοσιαλιστικού Κόμματος για τα 30 χρόνια από την ίδρυσή του.

Δεν υπάρχει τίποτα το λανθασμένο, τίποτα το καχύποπτο, τίποτα το ανθελληνικό εάν αυτό μας ταλανίζει πιο πολύ απ' όλα. Ένας σημαιοστολισμός, ενός αλβανικού κόμματος, άλλωστε δημοκρατία έχουμε γιατί όχι, με αφορμή μία επετειακή γιορτή.
Αυτός ο αθώος λοιπόν σημαιοστολισμός σίγουρα δεν είναι καχύποπτος, αλλά ας υποθέσουμε ότι μπορεί να γίνει.

Γιατί το λέμε αυτό;
Καιρό τώρα το Σοσιαλιστικό Κόμμα αυτό που προσπαθεί να καταφέρει με την άσκηση εξουσίας στον χώρο της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας δεν είναι τίποτα άλλο παρά την εξυπηρέτηση των συμφερόντων των Τιράνων. Ο τρόπος με τον οποίο το προσπαθεί όλο αυτό είναι γνωστός. Με συμμαχίες που οι σύμμαχοί τους δεν έχουν πυγμή, σθένος και ίχνος πατριωτισμού.

Οι σχέσεις λοιπόν του ΣΚ με τους Έλληνες της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας δεν είναι κανένας άλλος πάρα μόνο ο αυτοσκοπός της διάσπασης και της εαυτού κυριαρχίας. Σιγά σιγά με θεμιτό ποτέ τρόπο και ποτέ με αθέμιτο, τρυπώντας στα σπλάχνα της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας.
Η συμβίωση αυτή και η ύπαρξη του τα τελευταία χρόνια έρχεται πακέτο με την ηγεσία του MEGA, να δίνει τα ηνία και σκυτάλη στα στελέχη των παρασκηνίων του ΣΚ. Να κάνουν ό,τι εκείνοι θέλουν και ό,τι τα Τίρανα διατάξει.

Τι θα γίνει λοιπόν αύριο όταν οι Σοσιαλίστές θα προσπαθήσουν να διοικήσουν μόνοι τους;
Ποιος θα τους ελέγχει;
Τι πρέπει να κάνουνε εμείς ως γνήσιοι πατριώτες;
Η απάντηση είναι εθνική και όχι πολιτική. Πρέπει να αγωνιστούμε, να φωνάξουμε και να εκλέξουμε ΕΛΛΗΝΙΚΑ.

Ο τόπος μας ήδη αιμορραγεί και δεν μπορεί να αντέξει και να ανεχτεί άλλο ούτε τους πατριδοκάπηλους, ούτε τους εγκάθετους και ούτε τους ανθέλληνες.
Για αυτο λοιπόν ως αποτέλεσμα, σύσσωμοι οι Έλληνες της επικείμενες τοπικές εκλογές πρέπει να δώσουν το παρόν στα πάτρια εδάφη για να απαντήσουν στα παραπάνω υπαρξιακά ερωτήματα.

Η Εθνική Ελληνική Μειονότητα αποτελείται από Έλληνες, και θα εκλέξει Έλληνες.

(Από την σελίδα της Νεολαίας Ομόνοιας στο facebook)

Διαβάστε ακόμη

Σχόλια