Μήνυμα νίκης από τη Δερβιτσάνη για τον Θανάση Μανέκα

Στη Δερβιτσάνη, το κεφαλοχώρι του Δήμου Δρόπολης & Πωγωνίου, πραγματοποιήθηκε χθες, Δευτέρα, η έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας, του υποψηφίου δημάρχου, Θανάση Μανέκα.
Οι δεκάδες Δροπολίτες και Πωγωνίσιοι που παραβρέθηκαν, παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες και του γεγονότος πως λόγω της βροχής οι διοργανωτές αναγκάστηκαν να αλλάξουν τελευταία στιγμή το σημείο πραγματοποίησής της, έστειλαν βροντερό μήνυμα νίκης για τις τοπικές εκλογές της 14ης Μάϊου 2023. Μήνυμα αλλαγής για την Δρόπολη και το Πωγώνι, ενώ, ταυτοχρόνως έστειλαν κι ένα μήνυμα νίκης απέναντι στον φόβο και τον σκοταδισμό που εκκολάπτεται στη Δρόπολη και το Πωγώνι.
Στην εκδήλωση, έκαναν παρεμβάσεις ο πρόεδρος του ΚΕΑΔ και βουλευτής Βαγγέλης Ντούλες, ο πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Βασίλης Κάγιος, ο πρόεδρος της Κοινότητας Δερβιτσάνης Φίλιππας Μπόμπολής, ο βουλευτής του Δημοκρατικού Κόμματος Tritan Shehu, ενώ, μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν οι πρώην Υπουργοί Σπύρος Ξέρας & Κώστας Μπάρκας, καθώς και άλλα στελέχη του συνδυασμού «Μαζί Νικάμε».
Ο υποψήφιος Δήμαρχος, Θανάσης Μανέκας, στην ομιλία του, έκανε λόγο για συμβόλαιο τιμής με τους κατοίκους της Δρόπολης και του Πωγωνίου, ενώ, μίλησε για στόχους πραγματοποιήσιμους αμέσως μετά την 14η Μαϊου. 

Διαβάστε ακόμη

Σχόλια