Μπερίσα: Ο Ράμα είναι επικεφαλής μιας εγκληματικής οργάνωσης που κλέβει από το πρωί μέχρι το βράδυ

Ο επικεφαλής των Δημοκρατικών Σαλί Μπερίσα συμμετείχε σήμερα σε εκλογική συνάντηση με τον υποψήφιο του συνασπισμού «Μαζί Νικάμε» για τον δήμο της Σκόδρας, Bardh Spahia.

Ο Μπερίσα έχει δηλώσε ότι οι δρόμοι στην Ευρώπη κατασκευάζονται με ποσά που φτάνουν τα 3 εκατ. ευρώ, ενώ στην Αλβανία με 24 εκατ. ευρώ.
Πρόσθεσε επίσης ότι ο πρωθυπουργός Ράμα, σε « ηγείται μιας εγκληματικής οργάνωσης που κλέβει από το πρωί μέχρι το βράδυ Αλβανούς».

«Αυτές οι εκλογές είναι οι εκλογές της ζωής μας. Η Σκόδρα ανέτρεψε για πρώτη φορά τον μονισμό το 1991, αλλά σήμερα ζούμε σε έναν μονισμό που, για να σας πω την αλήθεια, σύμφωνα με τους πιο γνωστούς κοινωνιολόγους της εποχής, είναι η πιο άγρια ​​και άσχημη μορφή μονισμού.

Η μορφή μονισμού που δεν βασίζεται στο σταλινικό δόγμα, δεν βασίζεται στη θεοκρατία, στη στρατιωτική κυριαρχία, αλλά βασίζεται πρωτίστως στη συμμοριοκρατία, στην κυριαρχία των συμμοριών. Και η αλήθεια είναι ότι εσύ, Έντβιν, σε κάθε νόμο του κόσμου, σε κάθε κώδικα, σε κάθε σύνταγμα, οδηγείς μια εγκληματική οργάνωση που κλέβει από το πρωί μέχρι το βράδυ Αλβανούς, που ασκεί γενοκτονία εναντίον τους, με την έννοια του καταστατικού του ΟΗΕ , που στο άρθρο 3 λέει: Είναι γενοκτονία η δημιουργία συνθηκών που οδηγούν στην απομάκρυνση των πολιτών από τη χώρα. Και αυτό κάνει.

Ένας άνθρωπος που συνέλαβε 36 χιλιάδες Αλβανούς, για τι, για λογαριασμούς ρεύματος, για αστικές υποθέσεις. Καμία δικτατορία στον κόσμο δεν το κάνει. Ο άλλος δεν συλλαμβάνεται για αστικές υποθέσεις. Η αστική υπόθεση ορίζεται από έναν κώδικα συμπεριφορών, ενώ αυτός ως φύλακας πήγαινε από το ένα στούντιο στο άλλο με τα σίδερα στην τσέπη, εναντίον των πολιτών του.
Έντβιν αυτά και η τυραννία της φτώχειας που επέστρεψες στους Αλβανούς είναι οι πιο άσχημες πράξεις μιας κυβέρνησης.

Φτιάχνει δρόμο στο χωράφι, αυτοκινητόδρομο με 24 εκατ. ευρώ, την ώρα που στη Γερμανία φτιάχνεται με 2-3 εκατ. ευρώ. Φτιάχνει σχολείο με 6 εκατ. ευρώ τη στιγμή που φτιάχνονται με 700 χιλ. ευρώ σύμφωνα με τα πρότυπα σε ΕΕ και ΗΠΑ. Άρα δεν γνωρίζει όρια στις κλοπές του, άρα επέβαλε και την τυραννία της φτώχειας στους Αλβανούς».

Διαβάστε ακόμη

Σχόλια