Σε στελέχη του Σοσιαλιστικού τα στοιχεία της Απογραφής

Αντί η INSTAT, σύμφωνα με τον Ν. 17/2018 και τον Ν. 140/2020, να δημοσιεύσει τα στοιχεία της Απογραφής έως τις 30 Νοεμβρίου 2023. Η διευθύντρια Elsa Dhuli, χωρίς να εξηγήσει το λόγο, δήλωσε ότι τα στοιχεία θα δημοσιευθούν τον Ιούνιο του 2024.
Η INSTAT άρχισε να κάνει αυτή την παραποίηση, για να βγάλει τα στοιχεία που του έχουν ζητηθεί, για να κρύψει την ερήμωση από την ακραία φτώχεια, τη δραστική μείωση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, αλλά και τη μεταφορά σχεδόν του 20% των μεγάλων επιχειρήσεων στο εξωτερικό, λόγω κυβερνητικής διαφθοράς και ανασφάλειας.

Σύμφωνα από πηγές του υπουργείου Οικονομικών, το οποίο εντάσσεται στην ομάδα επεξεργασίας των συλλεγόμενων στοιχείων, αναφέρεται ότι τα στοιχεία του πληθυσμού και της κατάστασης των επιχειρήσεων στην Αλβανία εκδόθηκαν στις 15 Δεκεμβρίου 2023.
Αφού όμως η κυβέρνηση ενημερώθηκε ότι οι αποχωρήσεις είναι έως και το 50% του αριθμού της Απογραφής του 2011, διέταξε να παραποιηθούν και να αποτυπωθούν, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε το «εργαστήριο» του Σοσιαλιστικού Κόμματος.
Ήδη στις αρχές Δεκεμβρίου 2023, το Σοσιαλιστικό Κόμμα έλαβε τα πραγματικά στοιχεία της Απογραφής 2023, σύμφωνα με την εθνική βάση δεδομένων και σύμφωνα με τις βάσεις δεδομένων για κάθε δήμο, περιφέρεια και νομό, καθώς έλαβε τη βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα των πολιτών και τα έδωσε στο δίκτυο του κόμματος.

Στα παραποιημένα στοιχεία της Απογραφής, που θα δημοσιευθούν τον Ιούνιο, η κυβέρνηση πρέπει να κρύψει την πραγματικότητα της μαζικής εγκατάλειψης της Αλβανίας. Τα πραγματικά στοιχεία που ελήφθησαν από την INSTAT θα χρησιμεύσουν για την οικοδόμηση της προεκλογικής καμπάνιας του 2025.
Με βάση τα πραγματικά δεδομένα του «CENS 2023», η Συνέλευση του ΣΚ συνεδρίασε και ξεκίνησε την αναδιοργάνωση για την εκλογική εκστρατεία, αλλάζοντας τους ηγέτες στις περιοχές. Οι αποχωρήσεις από την Αλβανία έχουν δημιουργήσει αριθμητικά και προπαγανδιστικά κενά. Ειδικά σε προπύργια του Σοσιαλιστικού.

Αφού η κυβέρνηση αντιλήφθηκε το γεγονός ότι πολλοί ηγέτες οργανώσεων, ψηφοφόροι της «Αναγέννησης» και τοπικές επιχειρήσεις που χρηματοδότησαν εκλογές έχουν εγκαταλείψει την Αλβανία, διέταξε τη δημιουργία ενός νέου δικτύου, με βάση τα πραγματικά στοιχεία που της Απογραφής
Σε κάθε αρχηγό της πολιτικής ομάδας που διόρισε η ηγεσία του Κόμματος στη Συνέλευση του ΣΚ δόθηκε η βάση δεδομένων κάθε οικιστικής περιοχής και μονάδας, με συγκεκριμένα ονόματα και προσωπικά δεδομένα κάθε κατοίκου, οικογένειας και επιχείρησης που παρέμεινε στην Αλβανία.
Με αυτά τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους, οι ομάδες του Σοσιαλιστικού Κόμματος θα δημιουργήσουν μητρώο κατοίκων για κάθε περιοχή, με πραγματικά συγκεκριμένα στοιχεία για τους τόπους απασχόλησης, τα ονόματα των ανέργων, με τα αιτήματα που έχουν, καθώς και για τις επιχειρήσεις, στους οποίους, οι υποψήφιοι θα προστρέχουν με διευκολύνσεις, υποσχέσεις αλλά και απειλές για ψήφους.

Διαβάστε ακόμη

Σχόλια