Ο Σαμαράς στο στόχαστρο Κυριάκου και Ντόρας - Ανοίγει ξανά η βεντέτα;

Γιατί πρωθυπουργός και πρώην ΥΠΕΞ στοχοποιούν τον πρώην πρωθυπουργό.

Ο ανασχηματισμός έφερε την πρώτη μετεκλογική κόντρα του Μαξίμου και της Ντόρας Μπακογιάννη με τον ...Αντώνη Σαμαρά!
«Εγώ δεν θα γίνω Σαμαράς" διαμηνύει σύμφωνα με ρεπορτάζ ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης όταν ερωτάται αν θα επιλέξει με τις αλλαγές στην κυβέρνηση να στρέψει ξανά τη ΝΔ "στα δεξιά».

«Θα ήταν τεράστιο λάθος αν μπούμε στη λογική που υπήρξε κάποια στιγμή στη ΝΔ, επί Σαμαρά, μετά το αποτέλεσμα των εκλογών, όταν έγινε ένας ανασχηματισμός για να δοθεί ένα πολιτικό μήνυμα», δήλωσε με τη σειρά της η Ντόρα Μπακογιάννη.
Η πρώην υπουργός Εξωτερικών, αν και δεν επιβεβαιώνεται αφού ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα κάνει ανασχηματισμό αμέσως μετά τις κάλπες, δεν χάνει ούτε αυτή την ευκαιρία να επιτεθεί στον πρώην Πρωθυπουργό.

Τι έχει, όμως, το Μαξίμου και επιτίθεται στον Αντώνη Σαμαρά;
Είναι μόνο ότι ο Μεσσήνιος πολιτικός δεν έδωσε προεκλογικό αγώνα με τη Νέα Δημοκρατία; Είναι και ότι του ζήτησαν να κάνει δήλωση υπέρ της συμμετοχής Μπελέρη στο «γαλάζιο» ευρωψηφοδέλτιο (έμμεση δήλωση στήριξης της ΝΔ) και δεν το έπραξε;
Είναι και ότι δεν πήγε στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της ΝΔ στο Σύνταγμα;
Είναι όλα αυτά, αλλά το κυριότερο είναι πως το Μαξίμου θεωρεί πως ο Αντώνης Σαμαράς έχει αποφασίσει να τραβήξει το σκοινί και επιχειρεί την απαξίωσή του.

Ίσως επιχειρήσει και να διεμβολίσει περισσότερο την ομάδα του πρώην πρωθυπουργού, επιχειρώντας να αξιοποιήσει κάποιους στη νέα κυβέρνηση.
Νεότερα στο αυριανό ρεπορτάζ, αλλά κάτι μας λέει πως η παλιά βεντέτα Μητσοτάκηδων- Σαμαρά ξαναζωντανεύει!

Βασίλης Σκουρής

Διαβάστε ακόμη

Σχόλια