Δημότης Χιμάρας ο πρώην Δήμαρχος Δρόπολης


Σε τραγέλαφο εξελίσσεται η υποψηφιότητα του Σοσιαλιστικού Κόμματος για τον Δήμο Χιμάρας, στο πρόσωπο του Βαγγέλη Τάβου.
Η πολύ μεγάλη συσπείρωση τον Χιμαραίων γύρω από τον υποψήφιο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Πέτρο Γκικουρία ή αν θέλετε, σε κάποιες περιπτώσεις, απέναντι σε υποψήφιο που δεν είναι από τον τόπο τους, φαίνεται πως έχει προκαλέσει πανικό και έχει οδηγήσει τον κυβερνητικό υποψήφιο σε επιλογές που, εκτός των άλλων, προκαλούν τον γέλωτα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα himara.gr o μηχανισμός του Έντι Ράμα, εκτός των άλλων μεθοδεύσεων και πιέσεων έχει επιστρατεύσει και μία καινούργια μέθοδο, την αλλοίωση του εκλογικού καταλόγου μεταφέροντας ψηφοφόρους από άλλους δήμους. Όμως, επειδή, μάλλον, το παράκαναν ή δεν έβρισκαν και πολλούς πρόθυμους, από τους εκατοντάδες νέους εκλογείς που έχουν γραφτεί στους εκλογικούς καταλόγους του δήμου  Χιμάρας, στη λίστα του χωριού Μπόρσι ξεχωρίζει το όνομα του αδερφού του Τάβου, Γρηγόρη, αλλά και αυτό του πρώην δημάρχου Δρόπολης, Αχιλλέα Ντέτσικα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο υποψήφιος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Πέτρος Γκικουρίας θα καταγγείλει τα ανωτέρω καθώς και πολλές άλλες παράνομες ενέργειες, στις συναντήσεις που θα έχει τις προσεχείς ημέρες με τους παρατηρητές του ΟΑΣΕ και με εκπροσώπους της Πρεσβείας των ΗΠΑ στην  Αλβανία.

Διαβάστε ακόμη

Σχόλια