Ο κλέφτης στηρίζει τον ψεύτη!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ Χιμάρας καταγγέλλει έντονα σήμερα και ενημερώνει την κοινή γνώμη και τους ψηφοφόρους ότι η διανομή πιστοποιητικών ιδιοκτησίας παλαιών κατοικιών σε Χιμαριώτες και ψηφοφόρους είναι ένα ακόμη ψέμα της σάπιας και διεφθαρμένης κυβέρνησης για εξαπάτηση των Χιμαριωτών ψηφοφόρων.
Αυτές οι δηλώσεις ιδιοκτησίας που διαδόθηκαν από τον υποψήφιο που πέρασε το ουράνιο τόξο στην πολιτική 3 φορές μόνο για να βρεθεί μέσα στην «κατασαρόλα» είναι τόσο σταθερές όσο και η πολιτική του ζωή, ένα μείγμα εξαπατήσεων και ανεκπλήρωτων υποσχέσεων. Αυτά τα πιστοποιητικά ιδιοκτησίας δεν είναι πιστοποιητικά ιδιοκτησίας, είναι πλαστά χαρτιά!

Αυτές οι δηλώσεις που εκδόθηκαν παραμονές εκλογών αποτελούν επίσης ποινικά αδικήματα κατά συρροή, παράνομη επιρροή στους ψηφοφόρους και χειραγώγηση του εκλογικού σώματος.
Αυτά τα πιστοποιητικά ιδιοκτησίας για παλιά σπίτια είναι μια εκλογική φούσκα. Τα σπίτια των Χιμαριωτών υπάρχουν εδώ και εκατοντάδες χρόνια. 

Η κυβέρνηση και ο «ψεύτικος» υποψήφιος για να μοιραστούν τα πιστοποιητικά ιδιοκτησίας των Χιμαριωτών, οι οποίοι μάλιστα μέχρι στιγμής δεν έχουν δώσει κανένα. Να δηλώσουν ότι είναι εργαλεία των Ολιγαρχών, που με εντολή τους άνοιξαν την πύλη των Κακομεσέ για να την κλείσουν ξανά στις 5 Αυγούστου!
Η Συμμαχία των Κλεφτών για τον Δήμο Χειμάρρας φάνηκε και δοκιμάστηκε από την υποστήριξη του δημάρχου Τιράνων που ήρθε στο Γιαλέ για να δει τις περιουσίες των γηγενών Χιμαριώτων!

Αυτό είναι το μοντέλο... Ο κλέφτης στηρίζει τον ψεύτη!
Χιμαριώτη μην ξεχνάς!! Αυτοί οι κλέφτες δεν θα πουν ψέματα!
Αυτοί, οι ίδιοι, είναι ένα ψέμα!
Μπορείτε να δείτε και μόνοι σας ποιοι βγαίνουν στην εκστρατεία και ζητούν ψήφους!

Δημοκρατική Ένωση Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας «ΟΜΟΝΟΙΑ» Χιμάρας

Διαβάστε ακόμη

👉 Ακολουθήστε το Apenadi.Blogspot στο facebook

Σχόλια