Προεκλογική συγκέντρωση Μπελέρη στα Τίρανα

Την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε στα Τίρανα συνάντηση του υποψηφίου Δημάρχου Χιμάρας με τον συνδυασμό ΟΜΟΝΟΙΑ - ΚΕΑΔ, Φρέντη Μπελέρη, με Χιμαραίους που μένουν μόνιμα στα Τίρανα, αλλά και πολιτικά πρόσωπα της αντιπολίτευσης.

«Την περασμένη Τετάρτη 25/1/2023 στα Τίρανα, με αφορμή την ανακοίνωση της υποψηφιότητας μου και την δεδηλωμένη στήριξη αυτής από τα κόμματα της αντιπολίτευσης, βρήκαμε και μια πολύ καλή ευκαιρία για να συναντηθούμε στο ξενοδοχείο Tirana International Hotel & Conference Center με διάφορους συγχωριανούς μας που διαμένουν μόνιμα στα Τίρανα, αλλά και πρόσωπα του πολιτικού χώρου όπως η Afrovita Dhimojani (Πρόεδρος PD Χιμάρας), ο Ivi Kaso (Βουλευτής του PD), ο Ευάγγελος Ντούλες (Βουλευτής και Πρόεδρος του ΚΕΑΔ), ο Belind Kellici (Υποψήφιος Δήμαρχος του PD για το Δήμο Τιράνων) και ο Endrit Braimllari (Αντιπρόεδρος του PL).
Ήταν ένα ευχάριστο απόγευμα, μέσα στο οποίο συζητήσαμε τα σχέδια μας για το πώς σκοπεύουμε να ομορφύνουμε το δήμο μας και να διευκολύνουμε τις ζωές των συνδημοτών μας την επαύριον της 14ης Μαϊου. Ανταλλάξαμε απόψεις, ιδέες, προβληματισμούς και έγινε μια καλή αρχή για την κοινή μας συμπόρευση προς τη μεγάλη μέρα του Μάϊου.
Φίλες και Φίλοι, σας ευχαριστούμε πολύ.
Εις το επανιδείν
», σημειώνει σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο Φρέντη Μπελέρης.

Διαβάστε ακόμη

Σχόλια