Χιμάρα: Άγρια συμπλοκή σε συναυλία του Αργυρού στην Παλάσσα (vid)

Άγρια συμπλοκή προκλήθηκε μεταξύ ομάδας ατόμων σε χώρους πολυτελούς θέρετρου στη Παλάσσα της Χιμάρας, ενώ σε αυτή την ανεπτυγμένη τουριστική περιοχή, πραγματοποίησε συναυλία έκανε το Σάββατο ο γνωστός Έλληνας τραγουδιστής Κωνσταντίνος Αργυρός. Σύμφωνα με την αστυνομία, τραυματίστηκαν ο Luciano Koceku, 42 ετών, επιχειρηματίας, γνωστός και ως Tur Koceku, καθώς και ένα ακόμη άτομο, ο Fatbardh Aliaj, 42 ετών.
Η αστυνομία έχει τακτοποιήσει και αναζητεί τους εμπλεκόμενους Xhoni Spaho, Genti Baleci, Fatmir Bejo και Klajdi Cerri, οι οποίοι συγκρούστηκαν με τους δύο τραυματίες.
Το Αστυνομικό Τμήμα Χιμάρας παρέπεμψε υλικά στην Εισαγγελία.
Σε ανακοίνωση της τοπικής αστυνομικής διεύθυνσης Αυλώνας, σχετικά με την συμπλοκή που σημειώθηκε σε εγκαταστάσεις συγκροτήματος στο χωριό Παλάσσα σημειώνεται: 
«Η ανακριτική ομάδα υπό τις οδηγίες της Εισαγγελίας συνέχισε τις ανακριτικές της ενέργειες για τον εντοπισμό άλλων προσώπων που εμπλέκονται στη σύγκρουση που σημειώθηκε γύρω στις 02:20 τα ξημερώματα της 25.08.2024, σε εγκαταστάσεις συγκροτήματος, στο χωριό Παλάσσα.

Μετά τον έλεγχο των καμερών και τους ελέγχους που έγιναν, κατέστη δυνατός ο εντοπισμός άλλων 2 προσώπων και η κήρυξη τους καταζητούμενοι και συγκεκριμένα οι κάτωθι πολίτες:
Β., 30 ετών, κάτοικος Δυρραχίου και KC, 32 ετών, κάτοικος Τιράνων.
Νωρίτερα, η αστυνομία δήλωσε τους πολίτες Xh. Σ., 28 ετών, κάτοικος Τίρανα, και Γ.Β., 49 ετών, κάτοικος Δυρραχίου.
Επιπλέον, από τις ανακριτικές ενέργειες κατέστη δυνατή η ταυτοποίηση ενός ακόμη ημεδαπού, ο οποίος τραυματίστηκε στη σύγκρουση για αδύναμα κίνητρα και συγκεκριμένα του πολίτη Φ.Α., 42 ετών, κάτοικος Τιράνων.
Συνεχίζονται οι εργασίες για τη σύλληψη των καταζητούμενων πολιτών, Xh. S., GB, FB και KC
Τα πρόσθετα διαδικαστικά υλικά διαβιβάστηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αυλώνας για τα περαιτέρω».

Διαβάστε ακόμη

Σχόλια