Χιμάρα: Άδεια η παραλία μια μέρα μετά την τραγωδία

Μια μέρα μετά το τραγικό συμβάν όπου έχασε τη ζωή του ένα 7χρονο κοριτσάκι, η παραλία Ποτάμι στη Χιμάρα είναι άδεια.
Οι παραθεριστές έφυγαν από την παραλία και σε ένδειξη μνήμης τοποθέτησαν λουλούδια και μια κούκλα στο σημείο που έμενε η οικογένεια του θύματος.

Το σοβαρό συμβάν συνέβη μετά το μεσημέρι της Τρίτης στην παραλία του Ποταμιού, όπου ένα ανήλικο παιδί σκοτώθηκε ενώ κολυμπούσε κοντά στην ακτή, από ταχύπλοο που οδηγούσε ο Arjan Tasa.
Ο Arjan Tase, πρώην επικεφαλής του αστυνομικού τμήματος της Χιμάρας, συνελήφθη και κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Στην κατάθεσή του δήλωσε ότι η μηχανοκίνητη λέμβος που οδηγούσε άρχισε να αποκτά ξαφνικά ταχύτητα με αποτέλεσμα να κάνει στροφή 360 μοιρών με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχό της.
Σε εκείνο το σημείο είπε ότι χτύπησε το 7χρονο κορίτσι, το οποίο πέθανε αμέσως.

Το παράρτημα Ομόνοιας Χειμάρρας θέλοντας να εκφράσει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειας της μικρής Γιοναντα που έχασε τόσο άδικα και σε τόσο τρυφερή ηλικία την ζωή της, την ώρα της κηδείας κάλεσε όλα τα μέλη της Ομόνοιας καταστηματάρχες αλλά και τα μη-μέλη σε ένδειξη σεβασμού και τιμής στην εκλιπούσα να κρατήσουν τα καταστήματα κλειστά για. Και στους πελάτες που είναι μέσα να μην σερβιριστούν.

Σχετικές Δημοσιεύσεις

Σχόλια