Την καλούν να παραιτηθεί - η αντίδραση της Kumbaro 24 ώρες μετά την τραγωδία στη Χιμάρα

Η υπουργός Περιβάλλοντος και Τουρισμού Mirela Kumbaro αντέδρασε 24 ώρες μετά το σοβαρό συμβάν που συγκλόνισε τη Χιμάρα. Ένα 7χρονο κορίτσι χτυπήθηκε μέχρι θανάτου από το ταχύπλοο που οδηγούσε ο Arjan Tase, πρώην αστυνομικός πλέον.

Σε ανάρτησή της στο Twitter, ο Kumbaro εκφράζει τα συλλυπητήριά της για τον θάνατο της Jonada και απαιτεί τη μέγιστη τιμωρία για τον υπαίτιο. Επίσης, η υπουργός ζητά από την Κρατική Αστυνομία να είναι πιο προσεκτική.
«Εξαιρετικός πόνος για το τρομερό συμβάν στην ακτή της Χιμάρας, όπου ένας άγγελος δεν είναι πια ανάμεσά μας εξαιτίας της βλακείας ενός ανθρώπου που παραβίασε κάθε νόμο, κάθε κανόνα, με τραγικά μη αναστρέψιμες συνέπειες! Με την επίγνωση ότι δεν υπάρχουν λόγια να χρησιμεύσουν ως παρηγοριά για τους γονείς, την οικογένεια για την τραγωδία που υπέστησαν, το αίτημα πηγαίνει στη Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της, χωρίς κανένα συμβιβασμό, με μέγιστη τιμωρία για όποιον παραβαίνει τους κοινούς νόμους και κανόνες και θέτει σε κίνδυνο της ανθρώπινη ζωή, είτε στη στεριά είτε στο νερό! Το αίτημα απευθύνεται και στην Κρατική Αστυνομία, σε κάθε υπάλληλο της στην επικράτεια, να βρίσκεται στο επίπεδο επαγρύπνησης και τιμωρίας που τους επιβάλλει η στολή για την άσκηση των καθηκόντων τους. Μικρή Jonada αναπαύσου εν ειρήνη», γράφει η Kumbaro.

Η αντίδραση της υπουργού έρχεται μια μέρα μετά την τραγωδία και την ανακοίνωση διαμαρτυρίας μπροστά στο υπουργείο Εσωτερικών. Η κοινωνία των πολιτών ζήτησε την παραίτησή της μαζί με αυτή του υπουργού Εσωτερικών Bledi Çuçi και του Γενικού Διευθυντή της Κρατικής Αστυνομίας Glendis Nano.

Σχετικές Δημοσιεύσεις

Σχόλια