Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο αντάμωμα του ΧΟ.ΠΟ.ΣΥ. Δερόπολης




Το 2ο Αντάμωμα του Συλλόγου μας ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία! Σ’αυτό συνέβαλε η συμμετοχή όλων σας και η αγάπη όλων των χορευτών (παιδικό και τμήμα ενηλίκων) για αυτό που κάνουν, το Χορό! Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και κάποιους που βοήθησαν λιγάκι περισσότερο στην προσπάθεια αυτή, τον πρώτο που πρέπει να ευχαριστήσουμε είναι ο χοροδιδάσκαλος και υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του Συλλόγου, ο Κωνσταντίνος Δούλης , επίσης όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στα Χορευτικά, στο Πολυφωνικό και στο δρώμενο για την υπομονή τους και την προσπάθεια τους για ένα όμορφο αποτέλεσμα. Ευχαριστούμε τον κύριο Κώστα Κατσαβάρα για την διδασκαλία του Πολυφωνικού τραγουδιού και την κυρία Βαρβάρα Τζούμπα για τις όμορφες γυναικείες φορεσιές που έραψε.

Να ευχαριστήσουμε επίσης τους <Μωμόγερους>, τον Σύλλογο Ποντίων για το χορευτικό θέαμα που μας προσέφεραν, την Κομπανία του Λευτέρη Γκιώκα που ακόμα μια φορά ήταν μαζί μας, τον Χρήστο Αγγελή με το τραγούδι του, τον Μάξι Κούτσι με το λαούτο και τούς νεαρούς Κώστα Λαβδανίτη και Βασίλη Νταλάρδα με το κλαρίνο τους!

Δεν πρέπει να ξεχάσουμε τους Τάσο και Βάσω Μπάρκα για την υποστήριξή τους στην προσπάθειά μας.

Φίλες και φίλοι, ελπίζουμε στα μελλοντικά ανταμώματα να σας βλέπουμε κοντά μας !!Εμείς απ τη μεριά μας δεσμευόμαστε για ακόμα πιο όμορφες εκδηλώσεις, για ακόμη περισσότερο χορό! Θα προσπαθούμε πάντοτε να γινόμαστε καλύτεροι, και αυτό το εξασφαλίζει η γνήσια αγάπη μας για την γενέτειρά μας, την ΔΕΡΟΠΟΛΗ ΜΑΣ!!



Σχόλια